Veibeskrivelse

asbestsanering

ga 291 firma
Kart
  • Bentsrudsvingen 2
    3083 Holmestrand
    Vis veibeskrivelse
    33 69 79...
    Vis nummeret
    (1
    Åpent
    Vi er i full drift, tar forhåndsregler ang. smittevern. Kan vise til over 30 års erfaring i bransjen med det meste innen betongsaging – kjerneboring – riving og miljøsanering, med stort fokus på HMS og kvalitetssikring. Tilby kundene våre den beste service til konkurransedyktige priser og avtalt tid
  • Enebakkveien 117
    0680 Oslo
    Vis veibeskrivelse
    22 67 68...
    Vis nummeret
    Åpent
    Vi har den slagkraft, kunnskap og effektivitet som skal til for å løse store og mindre oppgaver.Dessuten er vi ikke større enn at vi har en oversiktlig organisasjon og en god tone i vårt hus som vi ønsker å dele med våre kunder og samarbeidspartnere.
  • Lysaker torg 35
    1366 Lysaker
    Vis veibeskrivelse
    0970...
    Vis nummeret
    (2
    Åpent
    Norsk Gjenvinning er landets største og mest komplette leverandør av miljø- og gjenvinningstjenester for både næringsliv, offentlig sektor og private husstander. Finn ut mer om oss og hvordan vi kan løse dine behov på våre hjemmesider.
  • Stensberggata 11
    0170 Oslo
    Vis veibeskrivelse
    23 20 18...
    Vis nummeret
    Kontoret ble etablert i 1997. Det er lokalisert i Oslo og har en stab bestående av arkitekter og designere. Vi har spesialkompetanse innenfor områdene antikvarisk rehabilitering, anlegg for pedagogisk virksomhet og bred erfaring med situasjons- og funksjonsbestemte bygningskonsepter generelt.
  • Sjøhagen 6
    4016 Stavanger
    Vis veibeskrivelse
    51 82 33...
    Vis nummeret
    (1
    Byggmester Sagen er et av regionens ledende Entreprenørselskap. Med snart 70 års erfaring, 120 ansatte, og solid økonomisk ryggrad kan vi levere i overkant av det våre kunder forventer av oss, til avtalt pris og kvalitet.
  • Østensjøveien 15D
    0661 Oslo
    Vis veibeskrivelse
    994 19 ...
    Vis nummeret
    Norsk Saneringsservice AS utfører oppdrag med høy kvalitet og presisjon over hele landet. Fra våre fire avdelingskontorer styrer vi prosjektene effektivt, og vi strekker oss alltid det lille ekstra for å løse oppavene. Vi er stolte av jobben vi gjør, og vi elsker fornøyde kunder. Siden oppstarten i 2012 har vi revet, sanert, mudret, ryddet og sortert – fra Kristiansand i sør til Honningsvåg i nord. Broer, tunneler, bygninger og flyplasser har fått gjennomgå.
  • Fossegrenda 3
    7038 Trondheim
    Vis veibeskrivelse
    928 09 ...
    Vis nummeret
    Vi påtar oss de fleste typer nybygg , tilbygg, rehabilitering, taktekking og levering og montering av ulike typer kontor innredninger. Vi påtar oss også totalentrepriser.Vi driver også med eiendomsutvikling. Vi kjøper da opp tomter og utvikler disse til boligområder. Vi tar hele prosessen fra tomtekjøpet til innflytting. Vi har ansvarsrett for søkerprosessen.
  • Vigeland Brugs veg 16
    4708 Vennesla
    Vis veibeskrivelse
    38 15 44...
    Vis nummeret
    Organisasjonen i VEF er delt inn i tre hovedavdelinger: Eiendomsutvikling, totalentreprenør, samt service og rehabilitering. I tillegg til tradisjonelt tømrer- og forskalingsarbeid har vi bred kompetanse på spesialfag som betongkutting, betongsaging, asbestsanering, branntetting.
  • Eidsmona
    6823 Sandane
    Vis veibeskrivelse
    940 35 ...
    Vis nummeret
    Åpent
    Vi i Retura kombinerer høy avfallskompetanse med unik lokalkunnskap. Dette sikrer våre kunder de rette avfallsløsningene – som tar hensyn til både miljø og økonomi.
  • Gamleveien 3B
    1461 Lørenskog
    Vis veibeskrivelse
    67 91 40...
    Vis nummeret
    Åpent
    Asfaltering av veier, gater, fortau, gårdsplasser, parkeringsplasser ute og inne og lagerplasser. Befaring med løsning til konkurransedyktige priser.
  • Svartadalen 3
    5412 Stord
    Vis veibeskrivelse
    53 40 10...
    Vis nummeret
    Åpent
    Utfører store og små oppdrag for både privatpersoner og næringsdrivende innenfor tømrer- og glasfaget. Leverer og monterer glass, vindu, dører og garasjeporter.
  • Damsgårdsveien 145
    5160 Laksevåg
    Vis veibeskrivelse
    55 34 86...
    Vis nummeret
    Stoltz Entreprenør AS er en av Bergens ledende entreprenører, og har drevet sin virksomhet siden etableringen i 1905. Selskapet er en allsidig entreprenør som tilbyr alt innen nybygg, rehabilitering og demolering for kunder innenfor næringsliv, offentlig sektor og det private eiendomsmarkedet. 
  • Godesetkroken 18
    4034 Stavanger
    Vis veibeskrivelse
    900 59 ...
    Vis nummeret
    Byggefirma Peder Ydstebø & Sønner ble etablert i 1975. Vi utfører alt innen nybygg, tilbygg, påbygg og rehabilitering. Privatboliger og mindre kommunale bygg. Vår kundekrets er for det meste i Stavanger,Sandnes og omegn. Vi har byggmesterpapirer og sentralgodkjenning.
  • Hognestadvegen 137
    4346 Bryne
    Vis veibeskrivelse
    975 05 ...
    Vis nummeret
    Skretting Maskin har drevet aktivt arbeid siden 2004, og fronter derfor lang erfaring i faget. Vi er i dag fem ansatte, dette gjør oss ikke størst i bransjen, men vi kan desidert være med i toppen når det kommer til resultat, service og mangfoldighet.Vi jobber bredt innen alt av graving, støping, belegningsstein/kantstein og asfaltering. Spesialiteten vår (sett erfaringsmessig) er krevende og komplekse oppdrag, som krever god planlegging.
  • Industrivegen 43C
    6600 Sunndalsøra
    Vis veibeskrivelse
    71 69 89...
    Vis nummeret
    Jon L. Sæter AS er et topp moderne blikkenslagerfirma som også utfører de fleste tjenester innen takarbeid og ventilasjon. Vi har lang erfaring og gjør alt av tjenester som blikkenslager.Fra vårt blikkenslagerverksted på Sunndalsøra utfører vi oppdrag for både bedrifter og privatpersoner i Molde, Kristiansund, Tingvoll, Surnadal, Nesset, Oppdal og omegn. Vår målsetting er å kunne tilfredsstille våre kunder ved å levere et bra produkt som kunden blir fornøyd med, til en riktig pris.
  • Halvor Heyerdahls vei 50
    8626 Mo I Rana
    Vis veibeskrivelse
    404 84 ...
    Vis nummeret
    SINTEF Molab er en av Norges største laboratoriebedrifter. Selskapet er lokalisert i Mo i Rana, Glomfjord, Oslo og Porsgrunn. Vi betjener kunder fra industri og annen privat og offentlig virksomhet i hele Norge. Våre virksomhetsområder er miljømålinger, kjemiske analyser og materialtesting. I tillegg til et bredt analysespekter og tekniske tjenester innenfor våre kjerneområder, tilbyr vi også prøvetaking og rådgivning.
asbestsanering ga 291 virksomheter