Se på kart

fjerne tannstein 

treff 26 bedrifter i dette området

Tannlege Øvrelid

Olav Tryggvasons gate 247011 Trondheim
logo

Et lite kontor med to allmenntannleger som har fokus på kvalitet og god kundebehandling.Kontortid som åpningstider.Telefonen er betjent fra 08:00-15:00

Ty Tannklinikk AS

Olav Tryggvasons gate 247011 Trondheim
logo

Velkommen til TY Tannklinikk, tidligere Tannlegene i tredje. Vi er en moderne tannklinikk midt i Trondheim sentrum med erfarne allmennpraktikere, spesialister i periodonti og tannpleiere. Vi gir deg en trygg og smertefri behandling av høy kvalitet.

Løren Torg Tannlegesenter AS

Lørenveien 44A0585 Oslo
logo

Løren Torg Tannlegesenter AS ligger i Oslo, i nærheten av Løren T-banestasjon. Våre tannleger har høy kompetanse og lang erfaring. Vi på klinikken er opptatt av å gi kunden en trygg og riktig behandling. Vi bistår når hjelpen trengs, og tilbyr derfor akutthjelp når det uheldige inntreffer.

Emalje Tannklinikk

Hafstadvegen 376800 Førde
logo

Klinikken består av Spesialist i periodonti Anders Sægrov, Tannlege Marianne Clemens, og Tannpleiar Merete Sætre.

Bryne Tannlegesenter Nils Aarsland

Meierigata 164340 Bryne
logo

Du finner oss i 3. etg. i Meierigata 16 på Bryne, i flotte lokaler med moderne utstyr. Midt i sentrum av Bryne. Velkommen!

Tannlege Bjørn M Karlsen AS

Haukelivegen 9805590 Etne
logo

VELKOMMEN TIL TANNLEGE BJØRN M. KARLSENTrygghet • Kvalitet • ServiceFor timebestilling kontakt oss på tlf: 53 75 66 49Vi holder til rett ved E134 i Etne og er 4 ansatte som ivaretar dine behov på best mulig måte. Vi holder oss alltid faglig oppdatert for å gi deg rett og god behandling.

Trondheim Tannlegesenter

(5)

Jakobslivegen 17058 Jakobsli
logo

Kampanjetilbud til nye pasienter: kun 590,- for komplett tannhelsesjekk med røntgen, tannrens og fjerning av tannstein. Bestill time online via vår nettside. Moderne og nyoppusset tannklinikk med 7 tannleger og tannpleier. Kveldsåpent og gratis parkering. Vi tilbyr alle typer tannbehandling, inkl Invisalign tannregulering. Våre tannleger er spesialisert innen tannlegeskrekk og tar tannlegeskrekk på alvor!

Vennadent Tannklinikk

Petroleumsveien 64031 Stavanger
logo

Hos oss vil man bli møtt med smil, åpenhet, forståelse og omsorg. Pasienter med tannlegeskrekk føler seg trygge hos oss og er man flink til å gi beskjed om tannlegeskrekk, settes det av ekstra god tid.Vi har tro på å være i forkant, både når det gjelder din tannhelse, og når det gjelder våre muligheter til å kunne hjelpe deg. Forutsetningene for dette må være på plass, både når det gjelder vår kompetanse og også våre tekniske hjelpemidler.

Tannlege Thomas Røn

Blindheimsenteret 6023 Ålesund
logo

Bergesen Tannhelseteam AS

Sartorvegen 125353 Straume
logo

Bergesen Tannhelseteam tar vare på deg og dine tenner! Vi ønsker gamle og nye pasienter velkommen!Våre behandlere: Tannlege Siren Bergesen, Tannlege Ida Marlene Nygård, Tannpleier Hanna Skutle, Tannpleier Laila Adel

Tannlege Anne Helene Thorkildsen Ødegård AS

Skolegata 2B3916 Porsgrunn
logo

Allmennpraktiserende tannlege, godkjent til å utføre implantatprotetisk behandling med trygdestønad/Helforefusjon. Det legges vekt på god kommunikasjon og informasjon, forsiktig hensynsfull nøyaktig behandling, gode renholdsprosedyrer, hyggelige lokaler, kontinuerlig faglig oppdatering. Det utføres behandling innenfor alle odontologiske fagfelt med moderne teknikker og moderne utstyr. Velkommen til oss!

Odontia Tannlegene Kvernberget (Kvernberget Tannhelse AS)

Rørgata 86517 Kristiansund N
logo

Velkommen til vår tannklinikk i Rørgata 8-10. Her er jobber tannlegene Kleivmyr, Neuenkirchen, Caoile og Folland. Vi gir deg en trygg og forsvarlig tannbehandling etter ditt behov og ønsker.

Odontia Tannlegene Strømmen Storsenter

Støperiveien 52010 Strømmen

Fredrikstad Tannhelse AS

Dikeveien 481661 Rolvsøy

Bærum - Sandvika tannlegevakt

Elias Smiths vei 101337 Sandvika

Tannlegene på Sinsen | Tannlege & Tannlegevakt Oslo

Knut Alvssons vei 10574 Oslo

Tannlege Arne Skumsnes

Vågsgata 414306 Sandnes

Tannlege Trond Alvestad Kipervika Tannklinikk

Kipervikgata 226003 Ålesund

Sykkylven Tannklinikk AS

Kyrkjevegen 306230 Sykkylven

Tannlege Follegg AS

(5)

Kannikbakken 64005 Stavanger

Tannlege Siv Storesund

Karmsundgata 59B5531 Haugesund

Tannlege Tobiassen AS

Agnefestveien 114580 Lyngdal

Colosseum Tannlege Molde

Romsdalsgata 16413 Molde

Daldorff Tannhelseklinikk AS

Presteveien 109900 Kirkenes

Tannlege Skaaland AS

(2.6)

Storgata 354307 Sandnes