Veibeskrivelse

implantater

ga 488 firma
Kart
 • Christies gate 18
  5007 Bergen
  Vis veibeskrivelse
  55 58 00...
  Vis nummeret
  Åpent
  Institutt for Klinisk Odontologi tilbyr alle typer tannbehandling utført av studenter under veiledning. Egen spesialistklinikk for avansert behandling. Kontakt oss idag for å bestille time.
 • Grev Wedels gate 10
  3111 Tønsberg
  Vis veibeskrivelse
  33 37 98...
  Vis nummeret
  Åpent
  Tønsberg Tannhelsesenter holder til i store, trivelige lokaler i sentrum av Tønsberg. Heis eller trapp bringer deg opp til 400m² moderne og oppdaterte lokaler i 3. etasje.
 • Stallvegen 4
  2050 Jessheim
  Vis veibeskrivelse
  63 94 76...
  Vis nummeret
  Velkommen til oss på Jessheim tannlegesenter. Her har vi kompetanse og muligheter til å hjelpe deg med mye innen tannhelse. Våre tannleger vil yte sitt beste og i samråd med deg diskutere og finne den beste løsningen på nettopp ditt problem. Vi vil legge stor vekt på dine egne ønsker.
 • Storgata 15
  1776 Halden
  Vis veibeskrivelse
  69 17 51...
  Vis nummeret
  Åpent
  Vi utfører alt innen allmenn praktiserende tannhelse, i tillegg til spesialkompetanse på implantatbehandling, usynlig regulering av tenner og søvnapne-behandling. Vi samarbeider med de dyktigste tannlegespesialistene innen alle spesialiteter i Østfold
 • Sjøgata 13
  6065 Ulsteinvik
  Vis veibeskrivelse
  70 01 08...
  Vis nummeret
  Åpent
  Tannlege Turid Tranvåg har godkjenning for å utføre implantatprotetisk behandling for trygda si rekning. Sjøsida Tannklinikk bruker implantatsystema frå Astra, Straumann og Nobel Biocare. Dette er dei mest brukte i Noreg.
 • Gjelvangveita 9
  7010 Trondheim
  Vis veibeskrivelse
  73 80 55...
  Vis nummeret
  (3
  Vi er en topp moderne tannklinikk med det nyeste utstyret, og kan som en komplett leverandør av tannhelsetjenester tilby både vanlige og mer avanserte behandlinger.Vi har spesialist i periodontitt (tannkjøttsykdommer), og spesialist i oral kirurgi.Som kunde hos oss kan du få akutthjelp på dagen ved behov.
 • Konsul Knudtzons gate 8
  6508 Kristiansund N
  Vis veibeskrivelse
  71 67 25...
  Vis nummeret
  Velkommen til Sentrum Tannhelse i Kristiansund! Vi holder til i trivelige lokaler i Konsul Knudtzons gate 8, Helse i Sentrum.Med nytt og moderne utstyr tilbyr vi det meste innen dagens moderne tannbehandling, og vi fokuserer på mest mulig smertefri behandling. Vi gjør vårt ytterste for å gi alle en profesjonell opplevelse i et hyggelig miljø. Hos oss står pasientens velvære og helse i sentrum.
 • Kongens gate 52
  8514 Narvik
  Vis veibeskrivelse
  76 94 73...
  Vis nummeret
  Åpent
  Tannklinikken Degerstrøm AS er en privat tannlegepraksis med 10 ansatte i Narvik. Vi er 4 tannleger, tannpleier og 5 sekretærer. Klinikken tilbyr hele spektret av tannbehandling, fra vanlig oppfølging av tannstatus, til total rehabilitering av tannsettet. Godkjent av Helfo for å utføre implantatprotetikk for trygdens regning. Til særlig behandlingsredde pasienter kan vi tilby lystgass-sedasjon.
 • Vestregata 28
  9008 Tromsø
  Vis veibeskrivelse
  77 68 57...
  Vis nummeret
  Åpent
  Vi tilbyr alle former for tannbehandling innen allmennpraksis. Vi bestreber oss på å yte kvalitet, service og god omsorg for våre pasienter. Vi har fokus på individuell behandling, på en trygg og skånsom måte. Er du mellom 20 og 30 år gir vi deg 20% rabatt på all tannbehandling til og med det året du fyller 30.
 • Kipervikgata 22
  6003 Ålesund
  Vis veibeskrivelse
  70 13 13...
  Vis nummeret
  Åpent
  Her ved Kipervika Tannklinikk kommer pasienten i første rekke. Vi tilbyr alle former for allmenn tannbehandling i vår moderne praksis.Vi har lyse og moderne lokaler midt i sentrum av Ålesund.Kom og se hvordan vi har det hos oss!
 • Langbryggen 13
  4841 Arendal
  Vis veibeskrivelse
  37 02 22...2
  Vis nummeret
  (1
  Åpent
  Velkommen til Langbryggen Tannklinikk. Langbryggen Tannklinikk holder til i lyse og trivelige lokaler med flott utsikt til Pollen. Vi ligger sentralt på Langbryggen, med parkeringsplasser rett på utsiden av klinikken. Kontorene ligger i 3 etg. og det er heis for de som trenger det.
 • Starvhusgaten 2A
  5014 Bergen
  Vis veibeskrivelse
  55 31 65...
  Vis nummeret
  Åpent
  Allmenn- og spesialistpraksis innen rotfylling/endodontisk kirurgi og krone/bro/implantat behandling. Vi samarbeider med oral kirurg og spesialist i kjeve og ansiktsradiologiLokalisert sentralt i Bergen sentrum.
implantater ga 488 virksomheter