Veibeskrivelse

kognitiv terapi

ga 2956 firma
Kart
 • Bygdøy allé 21
  0262 Oslo
  Vis veibeskrivelse
  924 07 ...
  Vis nummeret
  (2
  Varmt velkommen til samtale! Jeg tar imot nye klienter i Oslo og på Nesodden. Ingen ventetid. Gestaltterapi handler både om tanker, kropp og følelser, og om hvordan du bruker deg selv som menneske i dine omgivelser og i dine relasjoner.
 • Akersgata 74
  0180 Oslo
  Vis veibeskrivelse
  907 52 ...
  Vis nummeret
  Parterapi, familieterapi, psykoterapi og veiledning. (Marriage guidence counselling, Family Therapy and Pshychotherapy)
 • Holterveien 1
  1448 Drøbak
  Vis veibeskrivelse
  905 26 ...
  Vis nummeret
  HVA KAN KOGNITIV TERAPI HJELPE FOR? Stressmestring. Utbrenthet. Søvnproblemer. Sinnemestring. Svekket selvfølelse. Uro. Samlivsproblemer. Bekymring.. Nedstemthet. Fastlåste tankemønstre. Engstelse. Sorg. Familieproblemer. Bevisstgjøring av følelser og behov. Indre styring og tillit til egen identitet
 • Solveien 9
  1624 Gressvik
  Vis veibeskrivelse
  905 85 ...
  Vis nummeret
  Ved siden av kognitiv terapi tilbyr vi familieterapi, sexologisk rådgivning og audiopedagogisk rådgivning for hørselshemmede. Senter for kognitiv terapi holder til i Fredrikstad. Vi arbeider med behandling av forskjellige psykiatriske problemstillinger, men også veiledning og rådgivning innen forskjellige fagfelt som for eksempel par-behandling og sexologisk rådgivning.
 • Storgata
  8006 Bodø
  Vis veibeskrivelse
  468 42 ...
  Vis nummeret
  Stengt
  Utfordres/sliter du med din psykiske helse og ikke klarer å komme deg ut av det på egen hånd - da kan Kogntera hjelpe deg. Kogntera tilbyr mennesker i Nordland fylke kognitiv terapi. Det er viktig å ta tak i sine problemer tidlig for å hindre at den psykiske helsen forverres samt at prognosen for en hurtigere tilfriskning er betydelig høyere. Kogntera er svært opptatt av å skape tillit, trygghet, varme, forutsigbarhet og empati til deg som trenger hjelp. På denne måten danner vi et godt fundament og utgangspunkt for å nå de mål du har satt deg. Kogntera jobber uten refusjonsavtale(driftstilskudd), så dersom du trenger hjelp, kan du ta direkte kontakt med foretaket via telefon, mail eller nettstedet kogntera.no Unngå ventetid. Gunstige åpningstider og priser.
 • Nordahl Bruns gate 22
  0165 Oslo
  Vis veibeskrivelse
  916 46 ...
  Vis nummeret
  Stengt
  Terapimetoden som jeg fokuserer på er Gestaltterapi som har en helhetlig terapeutisk tilnærming til klienten, samt situasjonen her og nå. Som profesjonell Gestalt psykoterapeut vil jeg møte deg med åpenhet og toleranse. I felleskap kan vi prøve å forstå hvordan du kan få en bedre hverdag og økt livsglede. Jeg har taushetsplikt og ivaretar ditt personvern ref. GDPR.
 • Storgaten 20
  3226 Tønsberg
  Vis veibeskrivelse
  973 37 ...
  Vis nummeret
  Stengt
  Aksept Gestaltpraksis – Akseptum AS tilbyr psykoterapeutisk samtaleterapi ved hjelp gestaltterapeutiske metoder. Lær å kjenne deg selv bedre slik at du takler livets utfordringer og får det livet du fortjener å leve. Ta kontakt på telefon 973 37 802 eller 960 12 705 for å avtale time.
 • Strandgaten 14
  5013 Bergen
  Vis veibeskrivelse
  55 55 05...
  Vis nummeret
  Stengt
  Arsana er en ledende bedriftshelsetjeneste i Bergen. Vi har høy kompetanse og et godt tverrfaglig miljø. Staben består av 20 spesialister innen HMS og helse som dekker alle områder innen forebyggende helse. Vi har i tillegg høyt servicenivå med kort responstid og har kunder fra alle bransjer. Arsana er en del av en landsdekkende bedriftshelsetjeneste med lokal forankring.
 • Oscars gate 30
  0352 Oslo
  Vis veibeskrivelse
  22 93 03...
  Vis nummeret
  Stengt
  Psykologbistand har levert god psykologi til arbeidslivet i 20 år. Nå gir vi oss selv et nytt navn som favner bredden i det vi tilbyr: Kraft for å få til bevegelse. Derfor bytter vi navn til Moment. Navnet fanger opp essensen i det vi driver med – nemlig endring.
 • Valkendorfsgaten 2A
  5012 Bergen
  Vis veibeskrivelse
  452 46 ...5
  Vis nummeret
  Vi tilbyr individuelt tilpasset psykoterapi til ungdom og voksne som sliter med kriser, angst, depresjon, traumer, og andre psykiske plager. Hos oss kan du få både korttidsterapi og intensiv langtids psykoterapi, samt selvutvikling. Vi har trygderefunderte og egenfinansierte timer.
kognitiv terapi ga 2956 virksomheter
Static map