Big Fish er en restaurant på Skjærhalden, Hvaler, ved Fredrikstad. Uformell mat av kvalitet — bar, cafe, spisested — både skalldyr, fisk, sjømat, kjøtt og vegetar/vegan.
Stensaas Reinsdyrslakteri ligger mellom Røros og Brekken og drives i dag av tredje generasjon Stensaas. Det som nå er en solid familiebedrift startet så smått med en reinhandel i ny og ne rundt 1890. Siden da og frem til i dag har vi utviklet oss til å bli et av landets største og mest moderne reinsdyrslakteri.
To Rom og Kjøkken er en restaurant i Trondheim som satser på høy kvalitet i alle ledd – fra råvarer, lokaler, meny, bar og personale, til måten vi formidler vår lidenskap for god mat og drikke på.
Coop er etablert for å bidra til våre over 1,6 millioner eieres beste. Derfor er omtanke for mennesker, miljø og dyr og en bærekraftig utvikling viktig for oss. #nl#Vi ønsker også å inspirere kundene våre til å gjøre sunne og bærekraftige hverdagsvalg som er bra for både dem selv og for kloden.
Hjemmekoselig konferansehotell på Hadeland.Hotell Hadeland er viden kjent for sin gode mat, fra hjemmelaget brød til frokost og flatbrødet til lunsj! Stort, deilig lunsjbord med noe for enhver smak.Hotellet har en hjemmekoselig atmosfære, med personlig service fra blide ansatte. Møtelokalene innbyr til arbeid, men uteområdet frister til pause.
Bryggen i Bud er en restaurant som hovedsaklig baserer seg på råvarer fra havet, men som også serverer tradisjonelle og smaksrike kjøttretter. Restauranten ligger ved havkanten i Bud, med god utsikt mot havna og storhavet utenfor.Det finnes også gode selskapslokaler.
Kobbelv Vertshus er et populært knutepunkt i Sørfold. Det ligger lett tilgjengelig langs E6, men likevel idyllisk og tilbaketrukket. Fra terrassen har man nydelig utsikt mot Leirfjorden og "Baggfossen".
Med en stor passion för Service och Matlagning satsar vi på att ge våra gäster en upplevelse hos oss på L3 Café & Bistro. Vi är ett Team som alltid letar efter mer kunskap för att kunna leverera det bästa. Vår Barista Sydney Burton tillsammans med Pastry chefen våran lagar sina egna sirups till den utsökte kaffen vi serverar. Med erfarenhet från olika gastronomiska kök, vill vi erbjuda våra gäster kvalitet och smakrika luncher. Ta kontakt med oss då vi erbjuder Catering.
Rørosmeieriet as ble stiftet 5. januar 2001 for å videreføre drift i anlegget til tidligere TINE Midt-Norge på Røros. Selskapet er eid av Økomat Røros BA, Stratell AS, Sandkjernan Utbygging, tidligere og nåværende ansatte og styremedlemmer, Tine og Investron AS. Vi befinner oss i en region med lange meieritradisjoner. Norges første andelsmeieri, Rausjødalen, ligger i Tolga i Rørostraktene. Anlegget vårt på Røros er fra 1970 og ble bygd av Røros Meieri A/L. Lokalene er ombygd flere ganger for å