Se på kart
Kornblomstveien 204027 Stavanger

IMB malerservice AS utfører alt innen malerfaget i Rogaland: Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Renesøy osv. Vi tilbyr profesjonell tjenester som: innvendig og utvendig maling, sparkling, tapetsering, fasadebehandling, tak rengjøring, byggvask. Vi henvender oss først og fremst til store og små oppdrag for både private og bedrifter, nybygg og rehabilitering som ønsker maler arbeid av høy kvalitet, for oss er rask og effektiv service veldig viktig.

Kirkerønningen 12D3145 Tjøme

5 (1)

VMO Vestfold Male og Overflateknikk tilbyr førsteklasses maler- og overflatebehandlingstjenester i Tjøme, Nøtterøy og Tønsberg-området. Med solid ekspertise og erfaring innen maling, sparkling og tapetsering, garanterer vi kvalitetsarbeid for både private og bedriftskunder.

Bokfinkveien 63057 Solbergelva

Vi i Din malermester AS bistår alle våre kunder med maling på nye og gamle flater, både innvendig og utvendig. Vi er også byggtapetsermester med våtromsertfikat slik at våtromsbelegg er ingen sak for oss, og vi driver også med legging av tepper, og linoleum.

Trygve Lies veg 202414 Elverum

Innlandet Malerservice er et malerfirma, som holder til i Innlandet. Vi betjener innland-områdets innbyggere og bedriftseiere, for alle deres behov, og leverer kvalitet til avtalt tid. Innlandet Malerservice fokuserer først og fremst på kundeopplevelsen. Vårt mål er å overgå forventningene dine, arbeide med fleksibilitet rundt tidsplanen, og møte dine behov med profesjonalitet og ekspertise. Vi bruker maling etter kundens ønske, og redskaper bruker vi kun Jordan, noe av det beste på markedet.

Lachmanns vei 90495 Oslo

Vi er profesjonell bedrift som tilbyr utvendig maling eller beising på huset eller hytta ditt.Bare Male overholder sine aftaler, har respekt for dit hjem og anatter fagpersoner.

Engelandsvegen 152819 Gjøvik

Vår unike tilnærming kombinerer avanserte teknikker innen maling, belegg og teksturering for å skape unike og personlige atmosfærer i ethvert rom. Fra lekre veggmalerier til elegante gulvbelegg, vi skreddersyr løsninger som overgår forventningene til våre kunder. Med fokus på kvalitet, kreativitet og kundetilfredshet, er Sztyblewski Overflateteknikk dedikert til å gjøre hver overflate til et kunstverk."

Gamlevegen 782134 Austvatn

Brødrene Skolbekken Malerforretning AS, basert i Austvatn, tilbyr omfattende tjenester innen utvendige og innvendige malerarbeider. Som medlem av Malermestrenes Landsforbund, garanterer vi høy kvalitet og fagmessig utførelse. Vi er dedikert til å levere førsteklasses maletjenester til våre kunder.

Ladebekken 407041 Trondheim

Belegg Spesialisten er et selskap innen gulvrenovering med et lidenskapelig team av erfarne fagfolk. Med fokus på kvalitet, funksjonalitet og estetikk, har vi hjulpet utallige kunder med å fornye og forbedre sine utendørsområder. Vi forstår at hvert gulv er unik, og derfor tilnærmer vi hver renovering med skreddersydde løsninger. Vår tilnærming er basert på grundig planlegging, presis utførelse og kontinuerlig kommunikasjon med våre kunder.

Waldemar Thranes gate 6A0171 Oslo

Vi på Segra vil hjelpe deg å gjennomføre ditt drømmeprosjekt. Vi har bred kunnskap innenfor maling og bygg, og vi vil sammen med deg utforme et budsjett basert på ditt behov og din situasjon. Kontakt oss i dag for gratis befaring. #nl# #nl#