Se på kart
Øgårdsveien 32B1390 Vollen

Undervisning i å oppdage din skjulte men iboende harmoniske og gledesfylte natur.Jeg arbeider kun over video eller telefon, og både jeg og klientene har stor glede av det og god erfaring med det.

Liereidvegen 3845554 Valevåg

Holistisk Forbund er livssynsorganisasjonen for deg som søker kunnskap og refleksjon omkring åndelige spørsmål ubundet av dogmer og tradisjonelle trosretninger. Vi tilbyr vielse, navneseremoni, konfirmasjon og gravferd. Alle kan benytte våre tjenester - Ikke krav om medlemskap. Alle individuelle seremonier utarbeides i samarbeid med ritualbestiller. Gratis medlemskapTidligere konfirmant: Man finner seg selv og får lov til å tro på det som føles rett for hver enkelt.Les mer på vår hjemmeside.

Hovstadvn. 834742 Grendi

Forebyggende helsetjeneste. Praksis i Grendi og Grimstad. Se hjemmeside for mer informasjon.

Bjørnebæråsen 236429 Molde

Du er på rett sted når du vil begynne å trene yoga eller ta yogakunnskapene dine til et nytt nivå. "Yoga handler om å gjøre balanse og skape likestilling for å leve i fred, god helse og harmoni med den større helheten"

Thereses gate 35B0354 Oslo

Hei, jeg heter Alex! Jeg oppdaget meditasjon, og det tillot meg å gjenskape livet mitt! Jeg tror at når vi forstår det større bildet av hvordan kroppen, nervesystemet og sinnet vårt fungerer - kan vi finne ut hvordan vi best kan trives i en verden med høyt tempo i stadig endring. Jeg tilbyr kurs til bedrifter med fokus på stressmestring osv., ta kontakt for mer informasjon i dag.

Tilbyr Holistisk Coaching og Intuitiv Veiledning til kvinner. Online 1:1 timer og pakke timer. Personlig og spirituell utvikling. Mindfulness, meditasjoner, healing, puste og bevegelses øvelser, med meir.

Per Morks veg 82005 Rælingen

Sertifisert NLP coach gjennom Den Norske Coachforening.Tilbyr fysisk og online coaching i tillegg til kurs, foredrag, retreat, bok og meditasjon.Ønsker å være en trygg samtalepartner og støttespiller uansett om du ønsker hjelp til å bedre selvfølelse, gi slipp på det som holder deg tilbake, finne ut av personlige utfordringer, nå konkrete mål eller stå stødigere i deg selv.

Fjellveien 40A5019 Bergen

Butikk som selger yoga-produkter, smykker og interiør med fokus på miljøvennlighet og etisk handel.

Din online trauma, mentalhelse veileder og healer.Vi er her for å støtte deg til å komme deg videre etter hendelser i livet. Vi går tilbake til din fortid for å bygge solid grunnmur, slik at du kan være den beste versjonen av deg selv nå i framtiden din.

Øvre Stokkavei 59A4023 Stavanger

"Min visjon er å skape en unik plattform for stressmestring i næringslivet.» - Grete Hjorth Berge, grunder og daglig leder, Yellow.