Se på kart

ocr 

treff 28 bedrifter i dette området

Ocr AS

Hellinga 101151 Oslo

Danske Bank Bedrift

Søndre gate 157011 Trondheim
logo

Danske Bank er et nordisk finanskonsern med lokal tilstedeværelse og et sterkt internasjonalt nettverk. Vi betjener små, mellomstore og store bedrifter og kan tilby et komplett utvalg av produkter og løsningertilpasset din bedrifts behov.

Melhus Regnskap AS

Gimsbruvegen 97224 Melhus
logo

Laksevaag Regnskapstjeneste AS

Johan Berentsens vei 83D5163 Laksevåg
logo

Vi er et lite regnskapskontor som kan hjelpe deg alt til ditt regnskap. Du vil oppleve at den personlige kontakten og oppfølging er tettere enn i et større selskap. Du finner mer om våre tjenester i menyen.Vi jobber helt digitalt. Derfor trenger du ikke å besøke oss for å levere bilag. Disse kan sendes som PDF rett til vårt system eller via e-post. Vi veileder deg selvfølgelig underveis.Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat eller om du har spørsmål.

Regnskapsavdelingen AS

Tordenskjolds gate 94612 Kristiansand S
logo

Regnskapsavdelingen AS er et autorisert regnskapsbyrå som tilbyr alt av tjenester innen regnskap og lønn. Vi leverer regnskap til alle typer næringer. Vi tilbyr tjenester innen de fleste bedriftsøkonomiske områder, som regnskap, lønn, fakturering, budsjettering, skattemelding, årsregnskap og rådgivning. Regelverket innen regnskap, skatt og avgift er under stadig endring. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på regelverket og de endringer som skjer.

Calculare AS

Stortorvet 70155 Oslo
logo

Calculare AS er et godkjent regnskapsselskap med god kompetanse innen regnskap og revisjon. Vi ønsker å kunne tilby god faglig rådgivning og bistand til våre kunder.Vi tilbyr tjenester innen: Regnskap A-Å, revisjon, selskaps- og skatterådgivning.For oss er det viktig å kunne tilby en tjeneste som passer kundens behov. Ta gjerne kontakt med oss for en prat.

Innlandet Regnskap Rtb AS

Strandgata 132815 Gjøvik
logo

Innlandet Regnskap Rtb AS, er et autorisert regnskapskontor lokalisert på Gjøvik, og vi er en avdeling i et av Norges eldste autoriserte regnskapsbyrå, RTB AS. Vi leverer tjenester innen de fleste bedriftsøkonomiske områder som f.eks. regnskap, lønn, fakturering, budsjettering og årsoppgjør. Våre medarbeidere bistår daglig små og mellomstore bedrifter og organisasjoner med regnskap og økonomisk rådgivning.

Felix Regnskap AS

Gilboveien 151680 Skjærhalden
logo

Din regnskapsfører både lokalt og på nett.Vi tilbyr ulike tjenester, som blant annet; fakturering, bokføring, rådgivning, årsoppgjør, skattemelding, lønn etc.Er du ikke på nett enda? Fortvil ikke, vil hjelper deg med alt. Vi kobler alt sammen, og gir opplærling slik at du kommer i gang.Vår erfaring er at det da blir en enklere og ryddigere prosess for både kunden og oss, og man vil få en bedre oversikt og kontroll på regnskapet.Bare å ta kontakt!

Numero Consultants AS

Tollbugata 86002 Ålesund

Regnskapsbyrå AS

Depotgata 202000 Lillestrøm

EH Økonomi Elena Huseby

Vammeliveien 701815 Askim

Multi-Support Norge AS

Rosenholmveien 251414 Trollåsen

Regnskapsassistanse AS

Sofiemyrveien 6A1412 Sofiemyr

e-Lector Norway

Fossveien 721405 Langhus

Økonomisenteret Vikan

Vikan 6433 Hustad

Visma AS

(1)

Karenslyst allé 560277 Oslo

Columbi Regnskap AS

Ulefossvegen 403730 Skien

Kvinesdal Sparebank

Tordenskjolds gate 164612 Kristiansand S

Rekneskap Fjordane AS

Sentrum 6973 Sande I Sunnfjord

Rekneskap Fjordane AS avd Førde

Hafstadvegen 236800 Førde

Abra Regnskap AS

Ranheimsvegen 97044 Trondheim

Intunor Services AS

Verkstedveien 18008 Bodø

Ocr Invest AS

Storfarvegen 1776057 Ellingsøy

Trintech as

Brugata 190186 Oslo

Kada Regnskap AS

Sorenskriverveien 99513 Alta