Se på kart

regnskap drammen 

treff 1444 bedrifter i dette området

(5)

Arboalleen 173048 Drammen
logo

Vi i DMC Regnskap ønsker å hjelpe deg slik at din hverdag blir enklere. Vi finner en arbeidsfordeling som passer deg og vi holder samtidig orden på at du er ajour med dine forpliktelser. Sammen skaper vi bedre betingelser for din bedrift.

Ilebergveien 33011 Drammen
logo

Vi leverer et stort tilbud av produkter og tjenester som alle bidrar til å gjøre virksomhetsprosesser mer effektive.

Vestre Nøstegate 213300 Hokksund
logo

Bedriften finnes i Hokksund men tar imot kunder fra Drammen.

Vi hjelper din bedrift med alt innen regnskapstjenester. Regn med oss! Østlandske Regnskapskontor - når kvalitet og erfaring teller!

Grønland 343045 Drammen
logo

​Sykehuspartner HF er et statlig helseforetak eid av Helse Sør-Øst og er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehussektoren.Vi kjennetegnes som en organisasjon med høyt kvalifiserte medarbeidere. Ved å kombinere kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse utvikler og leverer vi fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at helsepersonell får frigitt tid til å fokusere fullt og helt på sin primære virksomhet – pasientbehandling.

Bragernes torg 6A3017 Drammen
logo

Vi er revisorer med lang erfaring og spisskompetanse på små og mellomstore selskaper. Våre kunder har samme person å forholde seg til over tid. Gjennom kvalitet i vårt arbeid, god dialog, og effektivitet ønsker vi å gi en nyttig revisjon.

Nedre Storgate 193015 Drammen
logo

Vi tilbyr næringsmegling, landbruksmegling og forvaltning av fast eiendom under samme tak. Vi har kundens beste opplevelse i sentrum.

Bragerhagen 233012 Drammen
logo

Brage Regnskap er et lite regnskapskontor i Drammen. Firmaet er autorisert og medlem av NARF(Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening). Vi har lang erfaring, er faglig oppdatert, og er spesialisert på prosjektøkonomi!

Engene 223015 Drammen
logo

Rekrutterings­spesialisten innen økonomi og administrasjon. Vi har rekruttert medarbeidere til alle typer stillinger innen økonomi, regnskap og administrasjon siden 1985. Nå øker vi fokuset på rekruttering av fagspesialister og ledere.

Ingeniør Rybergs gate 483024 Drammen
logo

Regnskapskollegiet representerer et tungt fagmiljø innenfor regnskapsføring, controller og økonomisjef tjenester, kvalitetssikring av regnskaper, rådgivning og rapportering.Regnskapskollegiet er datterselskap av Revisorkollegiet AS. Vårt tette samarbeid gjør det enkelt for deg som kunde å få hjelp til alt innen økonomistyring, kontroll og bistand. Revisorkollegiet er Buskeruds største norskeide revisjons- og rådgivningsselskap.

Fiolveien 33302 Hokksund
logo

Bedriften finnes i Hokksund men tar imot kunder fra Drammen.

Thor Egil Stølen as er et autorisert regnskapsførerselskap med god kjennskap til de fleste bransjer. Ta kontakt.

(1)

Strømsø torg 43044 Drammen
logo

Brakar er ansvarlige for drift og utvikling av kollektivtilbudet i Buskerud.

Finn Blackstads vei 1173021 Drammen
Rådhusgata 63016 Drammen
Torgeir Vraas plass 63044 Drammen
Havnegata 103040 Drammen
Bjørnstjerne Bjørnsons gate 1103044 Drammen
Sankt Halvards gate 2B3015 Drammen
Bragernes torg 3017 Drammen
Nedre Storgate 513015 Drammen
Ingvald Ludvigsens gate 213027 Drammen
Tollbugata 1153041 Drammen