Se på kart

strekkode 

treff 101 bedrifter i dette området

Butikk- og InformasjonsSystemer AS

Åpent

Tollbodgata 404614 Kristiansand S
logo

BIS AS har lang erfaring med butikkdata og datarelatert utstyr. Vi tilbyr enkle og brukervennlige verktøy for butikk- og kjededrift. 

Ellco Etikett Trykk AS

Åpent

Morteveien 41481 Hagan
logo

Ellco Etikett produserer etiketter for alle bruksområder! Enten etikettene skal sitte på motorsager, varmtvannsberedere eller gavepapir, vil vår kompetanse og service sikre at du får riktig produkt.

StrongPoint AS

Åpent

(5)

Slynga 102005 Rælingen
logo

Pepperl + Fuchs AS

Åpent

Frednesøya 213933 Porsgrunn
logo

Automatisering er vårt oppdrag. Perfekte løsninger til dine applikasjoner er vårt mål.

Markem-Imaje AS

Karihaugveien 891086 Oslo
logo

Markem-Imaje is a trusted world manufacturer of product identification and traceability solutions, offering a full line of reliable and innovative inkjet, thermal transfer, laser, print and apply label systems. Markem-Imaje delivers fully integrated solutions that enable product quality and safety, regulatory and retailer compliance, better product recalls and improved manufacturing processes.

Kassasenter Midt-Norge AS

Åpent

Fossegrenda 30B7038 Trondheim
logo

Kassasenter Midt-Norge AS har over ti års erfaring fra salg og installasjon av kassasystemer og tilhørende produkt. Vi leverer løsninger i de fleste prisklasser. Vi hjelper deg gjerne å finne en løsning for din bedrift sammen med deg.

Vifco AS

Åpent

Varnaveien 11524 Moss
logo

Spesial utviklede traller for din butikk. Trallene leveres med selvmatende hyllesystem som sikrer mer salg av mineralvann, energidrikker, melk, juice etc.

Inn AS

C. Sundts gate 545004 Bergen
logo

Alt innen rehabilitering, butikkinnredninger, innredninger av forretningsbygg, antikvarisk restaurering, nybygg, totalentrepriser . Vår kompetanse-din trygghet!

Frankering & Kopiservice AS

Åpent

Skjoldens vei 91711 Sarpsborg
logo

Vi er Østfolds ekspert på kasseløsninger. AS Frankerings kassaløsninger ivaretar full kontroll på vareflyten, og basert på deres behov tilpasser vi løsningen slik at både du og deres regnskapsfører opplever en forenklet hverdag. Vi leverer også løsninger for webshops.

Wilberg Design Innredninger AS

Strandsagvegen 192383 Brumunddal
logo

Din innredning er vår spesialitet. Vi tegner og skreddersyr innredninger til matvareforetninger, barer, kafeer og private hjem og leverer over hele landet. Vi både tegner, produserer og monterer, slik at du som kunde er sikret en optimal prosess.

PostNord Strålfors AS

Åpent

Alfaset 0668 Oslo
logo

PostNord er den ledende leverandøren av kommunikasjons- og logistikkløsninger i Norden.

Saxvik Kontorsenter AS

Stengt

Bomvegen 137725 Steinkjer
logo

Saxvik kontorsenter AS består i dag av 12 ansatte. Primært leverer vi møbler og kontormaskiner, kasse og bankterminaler, oppstart av nettbutikk med påfølgende support. Vi designer også kontormiljøer, møterom, kantiner, auditorier og har interiørdesignere som lager møblerings- og fargeplan for din bedrift.Våre dyktige team innen kontormaskiner og interiør samarbeider for at du som kunde skal få levert det du og din bedrift har behov for, til en fornuftig pris.

Klarna Norge AS

(1.57)

Biskop Gunnerus' gate 14A0185 Oslo
logo

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger.Med mer enn 5 000 medarbeidere i hele 45 markeder, er Klarna løsningen for over 150 millioner aktive kunder og 450 000+ bedrifter. Klarna tilbyr kortbetaling, faktura og delbetaling, og gir dermed kundene mulighet til å selv bestemme når og hvordan de ønsker å betale.

Ditt Gavekort

Øravegen 46650 Surnadal

Bico

(5)

Fidjemoen 64628 Kristiansand S

Øystein Lunde AS

Jarenvegen 672770 Jaren

Amendo Group AS

Åpent

Ryensvingen 50680 Oslo

Verifone Norway AS

Åpent

Østre Aker vei 240581 Oslo

HL Display Norge AS

Nesbruveien 751394 Nesbru

Byggmester Christensens Eftf AS

Åpent

Johan Scharffenbergs vei 910694 Oslo

S M S AS

Økernveien 1210579 Oslo

Flexiform AS

Åpent

Liaveien 221614 Fredrikstad

Expedit Norge AS

Thorøyaveien 213209 Sandefjord

Bjørn Haug AS

Åpent

Oserødmyra 23138 Skallestad

Fara AS

Falkenborgvegen 36A7044 Trondheim