Om Strong4Life

Helseklinikk i Lillestrøm som tilbyr massasjeterapi. Behandler alle muskulære problemer. Tilbyr også Cellulittbehandling, Kognitiv terapi, fotsoneterapi og Reiki healing.

Bildegalleri

  • Strong4Life Massasje, Lillestrøm - 1

Strong4Life, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnSTRONG4LIFE MARIT WINDEREN VIKEN
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:985671850
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje96.040 Virksomhet knyttet til kroppspleie og fysisk velvære

Lederstillinger/Administrasjon

Marit Winderen VikenInnehaver

Omtaler om Strong4Life

Birgitte Hvidsten

mer enn ett år siden

Har gått til Marit Winderen Viken i flere år for stiv og kranglete rygg og armer. Dama er rå! Finner hun en knute, så tar hu'n. Hun er alltid blid, og timene med henne er utrolig morsomme, så vel som veldig gode. Kroppen føles alltid bedre etter å ha vært hos Strong4life, og Marits gode humør og behagelige vesen gjør at man ønsker å komme tilbake oftere enn det som trengs. Jeg anbefaler henne til absolutt alle!

Maiken Christin Bakken

mer enn ett år siden

Etter anbefaling fra en kollega, meldte jeg meg på bootcamp i Nittedal (er også i Frogner)! Etter to fødsler, og labert form, møtte jeg opp til trening, der sto det to blide/smilende instruktører, som motiverer alltid med ett smil! De viser hensyn til utrente og trente personer! Flott opplegg med god oppfølging, sånn at man ikke skal trene på seg skader! :) En effektiv trening, som får enn i form att! :) Anbefaler alle å prøve dette hos strong4life. Viktig å poengtere at man trenger ikke å være veltrent for å prøve! :) Det er morsomt, og motiverende! :)

Og siden 2005, etter en utforkjøring, har jeg slitt med min nakke/skulder! Jeg har tatt( vært en kasteball) utallige behandlinger hos fysioterapeut, naprapat, kiropraktor, akupunktur, manuellterapaut, kortison sprøyter, saltvann sprøyter, div sykehus osv. Etter en bootcamp trening, snakket jeg med Marit, og spurte om hun kunne hjelpe meg. Og time fikk jeg par dager etterpå :) SÅ JEG MÅ FÅ LOV TIL Å ANBEFALE Marit Winderen Viken på Strong4life klinikken i Lillestrøm, til de som sliter med vondter! Hu er rå flink! Og plagene mine blir bare mindre og mindre for hver eneste behandling! :) Her blir man alltid møtt med ett stort smil, og en som bryr seg/viser omsorg om "deg/meg", og våres plager!
Terningkast seks!! :)

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

915738649157 3864915 73 86491 57 38 64