Se på kart

transaksjon 

treff 41 bedrifter i dette området

Riisa & Co Advokatfirmaet ANS

Bryggen 155003 Bergen
logo

Advokatfirmaet Riisa & Co avd. Bergen har spesialkompetanse på erstatnings- og forsikringsrett, herunder personskadeerstatning og ansvarsforsikring samt fast eiendoms rettsforhold.

Transaksjoner Nøkkelord

Behov for bistand ved transaksjoner i eiendomsmarkedet? Vi bistår i transaksjonsprosessen ved rådgivning, kontraktsutforming, DD, oppgjør og closing.

Vis mer

Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig Kristiansand DA

Markens gate 94610 Kristiansand S
logo

Som et av de største forretningsjuridiske kompetansemiljøene på Sørlandet dekker vi alle aspekter ved næringslivet. Simonsen Vogt Wiig i Kristiansand representerer lokal spisskompetanse, kombinert med landsdekkende bredde og spesialkompetanse. Kontoret teller i dag 12 advokater/advokat-fullmektiger.

Stiegler Advokatfirma AS

Stengt

Fortunen 15013 Bergen
logo

Advokat Stiegler startet sin virksomhet i Bergen i 1889. Han kunne alt. Det er ingen advokater som kan alt i dag. Verden og jussen har blitt så mye mer kompleks. I dag er advokatene i Stiegler Advokatfirma spesialister på sine fagfelt for at du skal få den beste hjelpen, når du trenger det.

Østby Aarskog Advokatfirma AS

Stengt

Grønnegata 832317 Hamar
logo

Vi driver virksomhet fra kontor på Hamar med oppdrag over store deler av landet. Enkelte av oppdragene har også internasjonale sider. Vår virksomhet er forankret i høy faglig og etisk standard, integritet og sterkt engasjement for den enkelte sak og klient.

Advokatfirmaet Harris DA

Storehagen 3A6800 Førde
logo

Advokatfirmaet Harris dekker de fleste juridiske disipliner. Vi har hovedkontor i Bergen og kontoreri Førde, Norheimsund og Sogndal. Ta kontakt for mer informasjon.

Save Solutions AS

Kanalveien 505068 Bergen
logo

Save Solutions tilbyr en Software-as-a-Service (SaaS) løsning som gjør manuell og tidkrevende kontoavstemming til en automatisert og enkel oppgave! Våre løsninger er rimelige, enkle å implementere og tilgjengelige fra hvor som helst, når som helst.

Fenre Næringsmegling AS

Dronningens gate 301530 Moss
logo

Hos Fenre næringsmegling blir du ivaretatt. Du opplever en annerledes og personlig prosess med en megler som følger markedet nøye, er flink til å se muligheter og gjør en grundig innsats før han foreslår konstruktive løsninger nøye tilpasset dine behov.

Knudsen Revisjonsbyrå AS

Stengt

Billingstadsletta 301396 Billingstad
logo

Revisors hovedoppgave er å vurdere og avgi en uavhengig uttalelse om hvorvidt et selskaps årsregnskap er avgitt i samsvar med lover og forskrifter, samt om selskapets ledelse har oppfylt sin plikt til å sørge for ordentlig og oversiktlig registrering og dokumentasjon av regnskapsopplysninger i samsvar med lov og god regnskapsskikk.

Proadvokatene AS

Stengt

Skippergata 176507 Kristiansund N
logo

Proadvokatene er et moderne advokatkontor som yter profesjonell rådgivning til privatpersoner og bedrifter på Nordmøre. Hos oss møter du løsningsorienterte advokater med oppdatert kompetanse innen de fleste rettsområder.

RSM Norge AS

Stengt

Ruseløkkveien 300251 Oslo
logo

RSM er Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for små og mellomstore bedrifter. Våre kontorer ligger sentralt i Oslo, Vestland, Agder, Rogaland og Trøndelag, og vi er mer enn 220 ansatte.RSM Advokatfirma er tilknyttet RSM Norge, og yter juridiske tjenester med hovedvekt på skatt, merverdiavgift, selskapsrett og transaksjoner.

Advokatfirmaet FINN avd Tromsø

Stengt

Roald Amundsens plass 1A9008 Tromsø

Deloitte Advokatfirma AS

Arendalsveien 2C4878 Grimstad

Deloitte AS

Arendalsveien 2C4878 Grimstad

Forex Bank Bergen

(1)

Strandkaien 2B5013 Bergen

Eiendomsmegler 1 Næring Stavanger

Petroleumsveien 64031 Stavanger

Advokatfirmaet Thommessen AS

Stengt

Ruseløkkveien 380251 Oslo

Advokatfirmaet Lund & Co DA

Stengt

Akersgata 300158 Oslo

Tiger Eiendomskompetanse AS

Rosenkrantz' gate 200160 Oslo

Advokatfirmaet Kjær DA

Rådhusgata 34611 Kristiansand S

Advokatfirmaet Føyen AS

Stengt

Dronning Eufemias gate 80191 Oslo

Gram, Hambro & Garman Advokatfirma

Rådhusgata 5B0151 Oslo

Advokatfirmaet Thommessen AS

Stengt

Vestre Strømkaien 75008 Bergen

Deloitte AS

Erik Børresens alle 23015 Drammen

Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS

Stengt

Storgata 362000 Lillestrøm

Deloitte AS avd Lyngdal

Skolegata 44580 Lyngdal