Veibeskrivelse

trearbeid

ga 144 firma
Kart
 • Alunsjøveien 52B
  0957 Oslo
  Vis veibeskrivelse
  21 92 40...
  Vis nummeret
  (1
  Trygg, profesjonell og fullt forsikret! -Treglede AS er et kvalifisert trepleie og trefellingsfirma som utfører arbeid i Oslo, Akershus og Buskerud
 • Fagernesveien 22-24
  8514 Narvik
  Vis veibeskrivelse
  76 96 70...
  Vis nummeret
  Stengt
  Agenda AS sitt formål er å styrke den enkelte deltakers forutsetninger og muligheter for framtidig arbeid eller utdanning gjennom moderne og variert arbeidspraksis, opplæring og kvalifisering. Selskapet skal bistå med formidling til arbeid eller annen aktivitet som kan gi den enkelte et kvalitetsmessig godt liv.
 • Buvikåsvegen 501
  7350 Buvika
  Vis veibeskrivelse
  934 61 ...
  Vis nummeret
  P.R. Snekkern AS ble etablert i 2011. Vi er to ansatte med fagbrev som har over 40 års erfaring tilsammen. Vi jobber raskt og effektivt. Vi driver i hovedsak med tømring/snekkering, men også andre bygningsrelaterte tjenester. Vi kan også utføre mindre type jobber innen betong, mur, flis og pussarbeid. Vi er behjelpelige med råd og tips angående materialvalg, innvendig og utvendig. Vi hjelper deg med byggesøknader. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi tilby totalpakke innen bygg.
 • Sundveien 100
  7374 Røros
  Vis veibeskrivelse
  72 41 48...
  Vis nummeret
  Rørosbedriften Kjellmark er den største og eldste bygningsentreprenøren mellom Elverum og Støren. Her forenes 70 års erfaring med moderne løsninger innen teknologi og ledelse.
 • Tellnes Næringspark 1
  5357 Fjell
  Vis veibeskrivelse
  56 31 20...
  Vis nummeret
  B Telle Trearbeid har dyktige fagfolk med lang erfaring. Vi kan gi deg verdifulle råd og følger deg gjennom hele prosessen fra ide til ferdig bygg. Vi bistår med tomtebefaring, pristilbud/ kostnadsoverslag, hus tegning og finansieringsforslag. Sammen med oss er vi sikker på at du kan finne drømmehuset.
 • Fognavegen 356
  4164 Fogn
  Vis veibeskrivelse
  970 90 ...
  Vis nummeret
  Vi utfører byggeoppdrag innen landbruk og bolig.Vi leverer komplette råbygg i tre, stål og betong i Rogaland og Hordaland. -sentralgodkjenning.
 • Industrivegen 96
  5210 Os
  Vis veibeskrivelse
  56 30 41...
  Vis nummeret
  Stengt
  Vi tilbyr arbeid innen trearbeid, kjøkkenlakkering, overflatebehandling, pakking, montering, kantine, snekkerarbeid og diverse industriproduksjon.
 • Ramstadsletta 15
  1363 Høvik
  Vis veibeskrivelse
  67 53 13...
  Vis nummeret
  (1
  Stengt
  Oslo Produksjon & Tjenester (OPT) leverer tjenester av høy kvalitet til bedriftsmarkedet innenfor innramming, industrivask, gardinproduksjon, pakking og montering, catering, bilpleie og gjenvinning.
 • Fossvegen 15
  2337 Tangen
  Vis veibeskrivelse
  62 57 46...3
  Vis nummeret
  Stengt
  TeroTeknisk Service AS (TTS) er en ledende norsk produsent av flisbunter.Vi har to produksjonssteder i Norge hvor det er jevn produksjon gjennom hele året og stor lagringskapasitet på hvert produksjonsanlegg.
 • Selbuvegen 1241
  7580 Selbu
  Vis veibeskrivelse
  926 02 ...
  Vis nummeret
  Selbu ByggTre AS har som mål å være best på kvalitet og levering. For oss betyr det at kundens behov har stor fokus, og vi søker så langt det er praktisk mulig å tilpasse våre produkter etter kundens ønske. Kompetanse og fleksibilitet er sentrale faktorer i vår virksomhet. Selskapet besitter en høy håndverkskompetanse som våre kunder kan nyte godt av. Vi holder til i moderne lokaler i Selbu ved riksvei 705 med Kjeldstad Trelast som nærmeste nabo.
 • Hovde
  6386 Måndalen
  Vis veibeskrivelse
  71 22 45...
  Vis nummeret
  I over 65 år har vi forsynt våre kunder med kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Måndalen Gruppen er et moderne helintegrert industrikonsern, som tar ansvar for hele produksjonsprosessen fra råstoff til sluttprodukt. Hele vareflyten blir nøye overvåket steg for steg. Vi skal være kjent for presisjon i alle prosesser – på den måten skaper vi merverdi for våre kunder.
 • Leirvegen 25
  2437 Haslemoen
  Vis veibeskrivelse
  62 42 96...
  Vis nummeret
  AT Tre AS ble etablert i 2000 i Våler I Solør, Hedmark. AT Tre leverer kompakte laminatdører og produksjonen foregår i Norge.Våre løsninger er innovative og skreddersys kundens behov. Vi setter kunden i fokus og med høy servicegrad og leveringsdyktighet er vi det rette valget for nettopp din bestilling.
trearbeid ga 144 virksomheter