Se på kart

3d-modellering 

treff 4126 bedrifter i dette området

3d-Modellering AS

Vetåsvegen 1345938 Sæbøvågen

AS Om Be Plast

Stengt

Galtungveien 651651 Sellebakk
logo

57 års erfaring med utvikling og fremstilling av formverktøy, plastproduksjon og etterarbeid. En av Norges ledende produsenter av tekniske plastkomponenter

K8 Industridesign AS

Åpent

Sagveien 23C0459 Oslo
logo

Vi er et team av designere og ingeniører som tilbyr tjenester innen design/engineering av fysiske produkter og digitale tjenester. Vi har fokus på bærekraftige verdiskapende produkter og tjenester som forbedrer liv, helse og samfunn. Vi er spesialister på bruker-sentrert utvikling av medisinske produkter i samarbeid med nordiske partnere. K8 har egne verksteder og partnere som kan organiserer alt fra små prototype-serier til full industriell produksjon. Fearless. Playful. Responsible.

Arkitektene bbw AS

Stengt

Fabrikkvegen 136415 Molde
logo

Velkommen! Arkitektene bbw as representerer et høyt faglig nivå innen planarbeid, prosjektering og prosjektstyring i alle kategorier nybygg, rehabilitering, ombygging. Lang erfaring og bred kompetanse gjør oss til en viktig partner til offentlige myndigheter og private utbyggere i distriktet.

Riise Consulting

Hilda Langhus' vei 91405 Langhus
logo

Riise Consulting tilbyr tekniske tegnetjenester, hovedsakelig innen bygg/bolig. Via samarbeid med tilknyttede arkitekter kan vi ta hele den kommunale søknadsprosessen, inkl. nabovarsel, ansvarlig søker, dispensasjoner, etc.Kvalitets jobb til rimelige priser.Ta kontakt med ditt prosjekt!

Mecamo Consulting AS

Åpent

Nyveien 231482 Nittedal
logo

Mecamo Consulting AS (MCAS) er et konsulentfirma innen maskinkonstruksjon, materialteknikk og rehabilitering av betongbygg Vi yter tjenester innen 3D-modellering, beregninger av strukturer, fasthetsberegninger samt prosjektledelse for rehabilitering av parkeringsgarasjer, boligbygg, grunnmurer, fasader m.v.Ta kontakt på: www.mecamo.no, [email protected] eller på (+47) 908 72 040.

Scan Survey AS

Stengt

Kabelgata 80581 Oslo
logo

SCAN SURVEY - Spesialister med lang erfaring innen oppmåling og geodata. 

Minoko Design AS

Stengt

Akersgata 470180 Oslo
logo

Et veletablert konsulentselskap som tilbyr tjenester innen industridesign, produktutvikling, konstruksjon og tilrettelegging for industriell produksjon.

KJELSRUD AS, Arkitekt MNAL

Åpent

Lundveien 241673 Kråkerøy
logo

KJELSRUD AS er en arkitektbedrift som er relativt nyoppstartet og under utvikling. ARKITEKTUR er byggeri som inngår i en sammenheng med omgivelsene og som har en spesielt god egenkvalitet, hvor helhet og detaljer er spesielt godt planlagt og utført. Det er kvalitets-forskjeller i måter det bygges på. Arkitekten skal ha en egen forståelse for, og være bærer av, en byggetradisjon som verdsetter bevisst kvalitet og en igjennomtenkt estetikk for bygg og bygde omgivelser.

Feste NordØst as

Gata 12540 Tolga
logo

Feste er et profilert fagmiljø innen landskapsarkitektur, arkitektur og arealplanlegging i Norge, og består av til sammen tre kontorer med 24 ansatte.

Ilf Consulting Engineers Norway AS

Asdalstrand 2913962 Stathelle
logo

The ILF Group is an international engineering and consulting firm that helps its clients successfully execute technically demanding industrial and infrastructure projects.

Novo Arkitekter AS

Stengt

Tollbodgata 404614 Kristiansand S
logo

NOVO arkitekter er et fremoverlent arkitektkontor etablert i 2013 med base i Kristiansand. Vi prosjekterer bygninger i alle størrelser, fra hytter og eneboliger til komplekse bygg og har spennende prosjekter under oppføring langs kysten fra Møre til Telemark.

Irdesign AS

Sømsveien 1834870 Fevik
logo

Vi har spisskompetanse innen båtinnredning og har vært storprodusent siden siden 1980. Vi er en av de største produsentene til ettermarkedet av blandt annet Scand Boats. Vår spesialitet er å skreddersy løsninger etter kundens behov.

Lavin Vahlmish Fashion

Åpent

Rolfstangveien 5B1367 Snarøya
logo

Vi er en trendy norsk nettbutikk for deg som liker clubwear og nydelig accessories.

Hageroboten Jeeves AS

Nedre Banegate 194014 Stavanger

Lerusch.com

Rådyrveien 70595 Oslo

Black Feather Creations Wagnerberger

Vollsveien 1791359 Eiksmarka

Artene AS

Smedsvingen 41395 Hvalstad

Ingvild Dekeyser Design

Marselis' gate 240551 Oslo

Nordstoga Produksjon

Tangenveien 851450 Nesoddtangen

Floordesign AS

Holmenkollveien 540773 Oslo

Lerusch & Prøsch Import

Ammerudveien 600958 Oslo

Bold Norge AS

Nedre Vollgate 110158 Oslo

Anna Marie Løseth

Sommarøyvegen 129110 Sommarøy

Instefjord Finmekanikk

Amsvegen 1412355 Gaupen