Se på kart
Storgata 31850 Mysen

Tannlege sentralt i Mysen. Vi har høy tannhelsekompetanse, fokus på kvalitet, konkurransedyktige priser og en så hyggelig som mulig opplevelse. Vi tilbyr årlig innkalling.

Økernveien 1210579 Oslo

Ledende leverandør av kvalitetsprodukter og servicetjenester til laboratorier innen helsevesen, industri og forskning.

Veitvetveien 80596 Oslo

Velkommen til Tannlege Tov Arne Bondal. Jeg er en tannlege som er lokalisert i Oslo. Med over 40 års erfaring og bruker lupebriller på arbeidet jeg utfører. Jeg jobber målrettet for å være best på det jeg driver med, med høyt fokus på kundens behov. Vi har heis i bygget og god ventilasjon da lokalet er 56 kvadratmeter med 2,7 meters takhøyde. Vi er i 4. etasje over kiwi inne på senteret, ikke på t-bane siden.

Kirkeveien 931344 Haslum

Velkommen! Vår tannklinikk er plassert i Kirkeveien 93 på Haslum i Bærum, 2 etg over Coop Extra, sammen med Tandtekknikere og fysioterapeut. Parkering er gratis.Gjengen på Haslum består av fem tannleger og to tannhelsesekretærer. Det er viktig for oss å ha god kommunikasjon med pasienten og vi gjør alt vi kan for at du som pasient skal føle deg trygg og godt ivaretatt, og at du er fornøyd etter behandlingen. Vi er profesjonelle og har stort fokus på kvalitet.

Jerikovegen 42848 Skreia

Vi forstår at det noen ganger kan være skremmende å besøke tannlegen, og derfor prioriterer vi å skape et varmt og imøtekommende miljø for våre pasienter. Fra det øyeblikket du går inn på kontoret vårt, vil du bli møtt av vennlige fjes og et støttende team som er klar til å hjelpe deg hele veien.

Enggata 133520 Jevnaker

Vi i Jevnaker Smil Tannklinikk, tilbyr de fleste vanlige tannhelsetjenester, og har lang erfaring. Vi ønsker både nye og gamle kunder velkommen. Kort ventetid!