Se på kart

elektrolyse 

treff 57 bedrifter i dette området

Klinikk Oslo AS - Hårfjerning og Fillers

Hegdehaugsveien 310352 Oslo
logo

Klinikk Oslo tilbyr ansiktsbehandlinger, filler, meso, cooltech fettfjerning, hårfjerning med diodelaser, behandling av sprengte blodkar og mer. Alle våre sykepleiere som arbeider med injeksjoner har mer enn 5 års erfaring og har utført mer enn 5000 injeksjoner, og alle bortsett fra en underviser andre leger og sykepleiere for Teoxane, Høyskolen i Buskerud, Senzi Akademiet og for Esthetica Medical.

Laserlegene - Østfold Laserklinikk

Dikeveien 481661 Rolvsøy
logo

Laserlegene finnes i både Fredrikstad (Sarpsborg, Moss, Halden), Strømmen og Kongsvinger. Vi er spesialklinikker for medisinsk hudlaserbehandling og hudpleie med vitenskapelig dokumenterte produkter. Her får du utført alt fra profesjonell hudpleie og injeksjonsbehandlinger, til avanserte laserbehandlinger av erfarne leger og helsepersonell. Vi tilbyr behandling av en rekke tilstander som akne, arr, cellulitter, solskadet og rynket hud, strekkmerker, sprengte blodkar samt hårfjerning med laser.

Bergen Hudpleie

Øvre Ole Bulls plass 15012 Bergen
logo

Velkommen til Bergen Hudpleie! Vi tilbyr: Hudpleie, hudanalyse, farge og stilanalyse, hårfjerning, elektrolyse, hudfornyende behandlinger, make up, manicure, pedicure, massasje og kroppsbehandling og permanent make-up.

Clinique Helene

(2.33)

Storgata 314307 Sandnes
logo

Clinique Helene er distriktets største hudpleiesalong med 30 års erfaring. Vi gir deg markedets mest virkningsfulle og trygge behandlinger. Hos oss får du hygge, velvære og god informasjon om nyheter innen hudterapi. Vi har også en hel første etasje med undertøy, nattøy og bikinier. Her kan du forvente høy fagkompetanse når du skal få tilpasset ditt undertøy

Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AS avd Sunndal

Flaggnutvegen 156600 Sunndalsøra
logo

Bilfinger Nordics - a large multidisciplinary industrial services provider. We deliver maintenance, engineering, projects and operational services to our customers throughout the entire life cycle of an industrial facility.

din Hud og Ernæring

Vestregate 7 (inngang Strømsbuveien)4836 Arendal
logo

din Hud og Ernæring ligger i fine lyse lokaler i Arendal sentrum. Klinikken drives av Christina som er Qualified Natural Juice Therapist, har bachelor i ernæring og er en erfaren hudterapeut og make-up artist. din Hud og Ernæring ønsker å pleie innenfra og ut. Derfor har vi et fokus på kosthold, hudpleie og velvære som til sammen gir deg den beste pleien for kropp og sjel.Mats er fotpleier med skalpell kurs. Mats tilbyr en profesjonell fotbehandling.Velkommen til oss.

Mariannes Klinikk AS

Festningsgata 224614 Kristiansand S
logo

Klinikken med lang erfaring innen alle fag. Hyggelig atmosfære i lyse og trivelige lokaler. God aldersspredning på våre terapeuter.

Wenches hudpleie

Storgata 402609 Lillehammer
logo

Vi tilpasser våre behandlinger etter deres ønsker og behov. Hudpleie, hårfjerning ansikt/legger og lår/rygg, vippeløft, farging av vipper og bryn, forming av bryn. Vi forhandler kvalitetsseriene: Matis, Priori, Decleor, bare Minerals.

Kråkerøy Legesenter AS

Verkstedveien 6A1671 Kråkerøy

Lie Fv AS

Syretårnet 163048 Drammen

Afrodite Salongen

(1)

Torgeir Vraas plass 63044 Drammen

Eiker Overflateteknikk AS

Steinbergveien 23053 Steinberg

Hudpleiesalongen

(5)

Nedre Storgate 83015 Drammen

Clinique Harmonie

Øvre Storgate 433018 Drammen

Asker Alternative Hudpleieklinikk

Kirkeveien 2301383 Asker

Asker Hud og Hår Ragnhild Mæle Roll

Alfheim 241384 Asker

Din Salong Mysen

Opsahlveien 101850 Mysen

Metcon AS

Bjabergveien 2001821 Spydeberg

Studio Unique Hudpleie Alice Bråten

Engervannsveien 391337 Sandvika

Jar Beauty

Eiksveien 581361 Østerås

Clinique Emilieanne AS

Torgveien 41400 Ski

Sugaring & Beauty Empire

Lilleengveien 8 A1523 Moss

Larkollen Hudpleie og Aromaterapi Lillian Elvin

(5)

Rørvikveien 821560 Larkollen

Novatek AS

Masteveien 101481 Hagan

City Parfymeri & Hudpleieklinikk AS

Håkon den godes gate 77600 Levanger