Om Eplehuset Bergen

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Eier du bedriften?

Eplehuset Bergen, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

EPLEHUSET NORGE AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

19.01.2004

Org.nr:

986498192

Aksjekapital

350000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

47.410 Butikkhandel med datamaskiner og utstyr til datamaskiner, 95.110 Reparasjon av datamaskiner og tilleggsutstyr, 47.919 Postordre-/Internetthandel med annet spesialisert vareutvalg

Lederstillinger/Administrasjon

Omtaler om Eplehuset Bergen

Marie Skipenes Larsen

mer enn ett år siden

Spurte om hjelp til å se på dugg på frontkameraet. Fikk beskjed om at telefonen min hadde levd et har liv, når den har bare en liten bulk. Det eneste jeg kunne gjøre var å kjøpe ny telefon. Jeg fikk rask hjelp, men var ikke fornøyd og han kunne vært mye hyggeligere på måte han svarte på.

magdalena

mer enn ett år siden

de har hatt den i tre måneder nå, hver gang jeg er inne der sier de bare at de "skal se på det nå", de yter ingen service på eplehuset bergen, veldig dårlig service! skal aldri kjøpe noe apple igjen

Arvid

mer enn ett år siden

Alt for lang servicetid. Uholdbart! De kan ikke skylde på for mye å gjøre. Det er deres ansvar å ansette flere folk hvis de ikke har kapasitet. Å vente over 1 mnd før de i det hele tatt starter feilsøking er horibelt og latterlig. Har inntrykk av at de har store ord når de selger. Men hvis noe går galt må du vente og vente og vente ........ Her i produkter kjøpt på eplehuset, så be om at du ikke har fått et produkt med feil eller mangler. Da er du screwed!

ruth larsen

mer enn ett år siden

Hva tenker dere på? At vi skal forstå at vi klarer oss bra uten computer? Med såååå lang servicetid og ingen utlånsmaskin! I tillegg sendes info på epost...som man ikke har for tiden! DEtte er altfor dårlig!!!!

N. G. Ravnsfjell

mer enn ett år siden

Kjøpte en MacBook som streiket etter et år. De brukte over 3 måneder på å fikse den, selv om de lovet å få det gjort på under 2 uker og jeg stadig purret på dem. Dette er for dårlig og mennesker med travle liv har ikke tid til halvsvimle kundekonsulenter!

Fredrik

mer enn ett år siden

Servicen er totalt fraværende. Virker som om de er underbemannet. Har hatt min mac inne til servicetid i nesten tre måneder, og de klarte fortsatt ikke fikse problemet. Byttet ut flere deler - når det i utgangspunktet bare var laderen det var noe feil med! Har ikke ord!

Jonas 26

mer enn ett år siden

Total mangel på kunnskap og service. Svarer ikke på henvendelser. har ventet på min maskin i to måneder. de blåser totalt i sine kunder. har ALDRI opplevd dårligere service!

Jarle

mer enn ett år siden

De har fortalt meg hver uke at de skal se på maskinen min. Nå har det gått over en mnd og de har startet med feilsøking en gang. Latterlig og useriøst!! Føler jeg er til bry hver gang jeg spør om jeg ringer for å purre.. Skjerpings!!!!!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

de har enda ikke gitt meg tilbake ipoden etter over 5måneder

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Best i test!

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

732024007320 2400732 02 40073 20 24 00