Om Eplehuset Drammen

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

Eplehuset Drammen, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

EPLEHUSET NORGE AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

19.01.2004

Org.nr:

986498192

Aksjekapital

350000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

47.410 Butikkhandel med datamaskiner og utstyr til datamaskiner, 95.110 Reparasjon av datamaskiner og tilleggsutstyr, 47.919 Postordre-/Internetthandel med annet spesialisert vareutvalg

Lederstillinger/Administrasjon

reviews aboutName

Jonas P.

moreThanAYearAgo

Veldig hyggelig betjening som alltid hjelper deg, uavhengig om du har kjøpt produktet ditt der. Har vært kunde der i flere år, og er meget fornøyd! Desidert det beste stedet å handle Apple-produkter i Drammen!

Solbergmoen

moreThanAYearAgo

Servicen er ikke bra, men kan kanskje ikke vente annet av tenåringer?

Olsen

moreThanAYearAgo

Problemer med IPhone. Humac sa at de ikke hadde noe med rep/eller hjelp angående iPhone. Kun salg. Ringte Eplehuset. De ordnet det på 5 Min. Styr unna Humac!!

Drude Elisabeth Kilen

moreThanAYearAgo

Dessverre registrerer jeg at for n´te gang er servicen på Humac i Drammen er en tragedie. Kommer inn i butikken lille julaften - flere står i kø for å handle. En ekspeditør prøver å hjelpe en dame som hadde kjøpt en stasjonær IMac å pakke inn denne hvorpå ekspeditør 2 (av 2 i butikken på denne travle dagen) sier så hele butikken hører det "Vi kan ikke hjelpe folk å pakke inn"!!! Du MÅ hjelpe folk å pakke inn når de handler for så mye penger!

Neste kunde hadde bestilt en IPhone som de hadde solgt til noen andre! Damen måtte gå uten å få varen hun hadde bestilt. Undertegnede skulle kjøpe en MacBook Pro som de ikke hadde, de hadde heller ikke 2., 3., eller 4. valget mitt. Fikk til slutt 5. valget! SÅ lite utvalg på årets travleste dager må jo være en katastrofe for omsetningen!!!

Har selv handlet 4 MacBook Pro, 1 stor IMac og 1 IPad på 8 uker - vært like skuffet hver gang jeg har vært innom og handlet på Humac i Drammen. Her er det et formidabelt potensiale når det gjelder service!

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

732024007320 2400732 02 40073 20 24 00