Om Eplehuset Storgata

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Lignende bedrifter i nærheten

4.0 kmHewlett-Packard Norge AS

Hewlett-Packard Norge AS

4.2 kmLanse AS

Lanse AS

9.8 km

Epson

Eplehuset Storgata, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnEPLEHUSET NORGE AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato19.01.2004
Org.nr:986498192
Aksjekapital350000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje47.410 Butikkhandel med datamaskiner og utstyr til datamaskiner, 95.110 Reparasjon av datamaskiner og tilleggsutstyr, 47.919 Postordre-/Internetthandel med annet spesialisert vareutvalg

Lederstillinger/Administrasjon

Espen Andreas BergerDaglig leder
Bjørn Tore BrevikStyrets leder
Marit Buseth HovdeVaramedlem

Omtaler om Eplehuset Storgata

Christian Lerbo

mer enn ett år siden

Elendig kundeservice. Måtte betale 700 kr for service, hvor det eneste de gjorde var å se på en Macbook Pro(2010) og si at den var "vintage" og ikke kunne repareres. Fikk tilbud om "bytt til nytt" hvor jeg fikk hele 110 kr avslag på mitt neste kjøp av mac hos dem. Med andre ord kunne jeg velge å enten betale 700 kr for å få tilbake en mac som ikke virker eller få 100 kr til å kjøpe ny hos dem. Ganske latterlig tilbud. IKKE bruk servicen og IKKE kjøp produkter der. Alt er overpriset og det finnes mye bedre tilbud andre steder.

Live

mer enn ett år siden

Prøver å tyne deg for så mye penger som mulig. Kommer aldri til å gi deg noe på garantien. Prøver alt de kan å unngå å gjøre reperasjoner o.l på den, og heller kreve deg for penger. Skjedd hver gang jeg har hatt et defekt produkt jeg har kjøpt hos dem. Selv et som var defekt da jeg kjøpte det/ikke fungerte fra start!
Ingen hjelp og ekstremt lite kundevennlige. Uinteresserte i kundeservice over mail og i butikk. Kommer bare med masse forklaringer på hvorfor de må ha penger av deg, enda det de prater om ikke er et sikkert problem engang. Stod i butikken i 1t og ventet, selv med avtale med navngitt person. Måtte til slutt gå.
Aldri kjøp noe her, da angrer du dyrt den dagen det skjer en feil eller produktet ditt viser seg å være dritt. Iblant dritt de anbefalte.

Steinar B

mer enn ett år siden

Jeg reagerte på hvor negativ omtale eplehuset får her, så jeg syntes jeg måtte skrive noe. Jeg har byttet HD til SSD på min iMac ved eplehuset, og var 100% fornøyd med service.

Eplehuset tok 1000,- kroner for å gjøre arbeidet, det synes jeg er litt dyrt, men ok - all service koster og dette er et autorisert verksted, som betyr at jeg beholder garantien. Verdt det!

Jeg fikk forespørsel om jeg ville ha den gamle HD'en satt inn i et kabinett slik at denne kan brukes som ekstern disk, og takket ja. Jeg var ikke klar over at HD'en i iMac er 3,5" og dermed ikke kan få strøm via USB, så jeg angret på dette i etterkant (hater kabler og styr, så det ble mindre attraktivt i forhold til andre løsninger, når disken må ha strøm via en adapter). Jeg tok kabinettet og disken med tilbake og forklarte at jeg var litt skuffet over løsningen. Jeg gikk ut av butikken 5 minutter senere med HD'en i hånda og pengene for kabinettet i lomma. Null styr.

Eplehuset får 5/5 av meg.

Fredrik

mer enn ett år siden

Hadde problemer med netttilgang !
Topp hjelp, nå er alt ok igjen ... :-)

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

732024007320 2400732 02 40073 20 24 00