Om Eplehuset Stavanger

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Eplehuset Stavanger, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnEPLEHUSET NORGE AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato19.01.2004
Org.nr:986498192
Aksjekapital350000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje47.410 Butikkhandel med datamaskiner og utstyr til datamaskiner, 95.110 Reparasjon av datamaskiner og tilleggsutstyr, 47.919 Postordre-/Internetthandel med annet spesialisert vareutvalg

Lederstillinger/Administrasjon

Espen Andreas BergerDaglig leder
Bjørn Tore BrevikStyrets leder
Marit Buseth HovdeVaramedlem

Omtaler om Eplehuset Stavanger

Håkon Hegna

mer enn ett år siden

Forferdelig dårlig service!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Jeg kjøpte en iPad hos disse for litt siden, og er veldig fornøyd med selve iPaden. Dette var en julegave til min forlovede.

Det som trakk stort ned hos meg var at den jeg hadde bestilt over nett var hvit, mens den jeg fikk var svart. Jeg la merke til dette i det jeg kom utav butikken og kikket oppi posen. Gikk da inn igjen, og hørte om det hadde skjedd en feil og eventuelt kunne få rettet opp i det.
Jenta bak disken mente da at det var bestilt korrekt, uten noe mer en det. Dessuten var det vanskelig og få tak i en hvit, visstnok. Selv om jeg fant ut senere på min e-mail at kvitteringen som jeg fikk der når jeg la inn bestillingen, var på en hvit. Så eksakt hvor hun fant sin "kvittering" eller info, aner jeg ikke.

Uansett, alle kan gjøre feil og hun bak kassen var sikkert ikke feilen oppi dette. Likevel, jeg ville kanskje trodd at slike leverandører av Apple produkter hadde litt mer kvalitetsikring på arbeidet sitt?
Siden dette var da en vare til 3890,- ikke småpenger som et par hundrelapper

I tillegg, hadde jeg jobbet der så hadde jeg vertfall tilbudt meg og eventuelt hørt med andre avdelinger om de kanskje kunne ha sendt en til kunden med postpakke ekspress. Som et lite plaster på såret, samtidig som det kalles og yte ekstra service. Mulig de ikke har den ordningen med post og slikt, men fleste bedrifter bruker da posten/Bring/budbil vil jeg tro. Siterer en reklame for en stund tilbake, "Jeg blir ikke sint, bare veldig veldig skuffet!"

Konklusjon : Jeg bestiller direkte fra Apple neste gang.

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

732024007320 2400732 02 40073 20 24 00