Om Par-Og Personrådgiveren Anna Sigridsdatter Heen

Jeg arbeider som individuell rådgiver, parterapeut og sexolog. Dertil holder jeg jevnlig samlivskurs. Jeg er sosionom, er registrert psykoterapeut, og sertifisert PREP-kursleder.I mitt møte med deg/dere har jeg fokus på kommunikasjon og konflikthåndtering og har blikk for hvordan følelser og behov styrer oss i vårt møte med andre.Jeg har hjemmekontor på Hasle i Oslo, men gir også online-terapi og privatundervisning på nett. Jeg er dermed tilgjengelig uansett hvor i landet du/dere bor.

Rådgivning

Trenger du noen å snakke med problemene dine eller utfordringer du står overfor? Vil du få det bedre med deg selv og dine nærmeste? Bli mer bevisst på egne behov og følelser? Jeg hjelper deg til å bli tryggere på deg selv og se ressursene du har å bygge på. Jeg får deg til å se nye veier og nye muligheter. Ta kontakt og bestill en time nå!

Parterapi

Knirker det i samlivet? Har dere kommet inn i dårlige samhandlingsmønstre med vonde krangler eller følelsesmessig avstand? Ømtåelige temaer som seksualitet, utrygghet, mistillit, sjalusi og utroskap kan dere ta opp med meg. Parterapi er for dere som vil kommunisere bedre og løse problemene mer konstruktivt, og for dere som vil bli kjærester igjen.

E-terapi

Trenger du/dere noen å snakke med om problemer eller utfordringer du står overfor her og nå? Kvier du deg for å oppsøke en terapeut? Kanskje er den geografiske avstanden til nærmeste rådgiver for stor? Takket være E-terapi trenger du /dere ikke vente! Du kan videochatte med meg, og jeg rådgir online. Prisen er den samme som ved fysiske møter på mitt kontor.

Samlivskurs og spesialkurs

Som eier og kursinstruktør i Samlivsskolen har jeg spesialisert meg på samlivskurs. Foruten PREP-kurs holder jeg kurs med temaer som kjærlighetsspråket, og kurs om hvordan følelsene styrer oss. Jeg har kurs om sjalusi og utroskap, Dertil har jeg kurs om seksualitet og intimsfæren. Jeg har kurs der vi bruker argentinsk tango for å booste samlivet. Jeg har kurs for småbarnsforeldre om den store utfordringen det er å gå fra å være par til å bli familie. Mange av disse kursene har jeg hatt som privatundervisning for bare dere to. Da velger dere tid, og kan ta kurset online eller komme til mitt hjemmekontor på Hasle i Oslo. Kurset om seksualitet holdes for øvrig i tilrettelagte omgivelser på hotell en til to ganger i året. Se under menyknappen "kurs" eller kurskalenderen på mine hjemmesider for mer info.

Psykodrama

Gjennom psykodrama og monodrama blir du i stand til å se deg selv utenfra og andre innenfra. Her får du styrket din relasjonskompetanse! Vi tar utgangspunkt i temaer fra ditt eget liv. Monodrama gis som privattimer, ta kontakt så avtaler vi.

Vil du bli med på det spennende helgekurset jeg holder om "Mennesker og våre masker". Masker vi bærer - hvilke masker trenger jeg, og hvilke vil - og tør - jeg kvitte

meg med.

Interessert? Ta kontakt og jeg holder kurset forutsatt nok påmeldte.

For mer info se min hjemmeside.

Par-Og Personrådgiveren Anna Sigridsdatter Heens valgte linker

Bildegalleri

  • Par-Og Personrådgiveren Anna Sigridsdatter Heen Psykoterapi, Oslo - 1
  • Par-Og Personrådgiveren Anna Sigridsdatter Heen Psykoterapi, Oslo - 2
  • Par-Og Personrådgiveren Anna Sigridsdatter Heen Psykoterapi, Oslo - 3
  • Par-Og Personrådgiveren Anna Sigridsdatter Heen Psykoterapi, Oslo - 4
  • Par-Og Personrådgiveren Anna Sigridsdatter Heen Psykoterapi, Oslo - 5

Par-Og Personrådgiveren Anna Sigridsdatter Heen, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnPAR-OG PERSONRÅDGIVEREN ANNA SIGRIDSDATTER HEEN
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:987917962
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje86.909 Andre helsetjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Anna Sigridsdatter HeenDaglig leder
Anna Sigridsdatter HeenInnehaver

Mulige nummerkombinasjoner

918686589186 8658918 68 65891 86 86 58