Bekkjarvik 705397 Bekkjarvik

Vi er en selvstendig sportsbutikk uti havgapet, i Austevoll. Butikken vår ligger i Bekkjarvik Torg, i vakre Bekkjarvik. Vi fører merker som Haglöfs, Bergans, Fjellreven, Røhnisch, Pelle P, Asics, Hummel, Kari Traa, Johaug, Twentyfour, Blue Sportswear, Kattnakken, Lillelam, Tufte, med flere. Kontakt oss gjerne om du trenger veiledning angående passform, størrelse, kvalitet eller annet. Vi pakker også gjerne inn, bare legg igjen en kommentar i bestillingen.

Tuneveien 101710 Sarpsborg

5 (1)

Prozo Norge AS er en totalleverandør av arbeidsklær, verneutstyr og profilbekledning til bedriftsmarkedet. Vi har i tillegg en egen klubb- og profilavdeling med sportsartikler fra blant annet Hummel, Craft, Select og profilartikler fra blant annet Harvest, St. Louise, New Wave og Tracker.

Trondheimsvegen - Kløfta 862040 Kløfta

Sykkel - Sports- og fritidsklær - Sko - Jakt og friluft - Sport og ballspill - Trening - Elektronikk - Vintersport

Engebrets vei 30275 Oslo

Vi finner sammenhengen mellom plagene, kroppen og hverdagen til pasienten. Som osteopater må vi ha en helhetlig forståelse av pasientens smerter og plager.

Hornebergvegen 7B7038 Trondheim

Vi kan tilby individuell fysioterapi, gruppetrening for ulike diagnosegrupper, såletilpasning, akupunktur og yoga.Kort ventetid!  

Lenagata 362850 Lena

Mest Sport for Pengene!

Finsalvegen 32322 Ridabu

Vi er tre fysioterapeuter og en manuellterapeut som har driftstilskudd og jobber på dagtid ved instituttet. I tillegg arbeider to fysioterapeuter hos oss en ettermiddag hver uten driftstilskudd. Vår helsesekretær jobber tre dager i uka.

Janahaugen 185179 Godvik

4 (1)

HELFO-godkjent offentlig fysioterapeut Kamala Royala. Tilbyr: fysikalsk behandling, veiledning, trening, smertebehandling for ledd og muskulatur.

Pilestredet Park 70176 Oslo

Hans & Olaf Fysioterapi as er muskelskjelettspesialistene i Oslo! Våre manuellterapeuter foretar vurderinger innen spesielle problemstillinger der forsikringsselskap, leger og andre kollegaer ønsker en utfyllende undersøkelse og forslag til behandlingstiltak. De fleste av våre vel 30 terapeuter er manuellterapeuter, primærkontakter og har kommunal driftsavtale.

Kongens gate 116002 Ålesund

Medi 3 er en av Norges største frittstående medisinske sentre. Vi gir mulighet til å velge i et bredt utvalg av medisinske tjenester og har kvalitet i alle ledd

Bjørndalvegen 146065 Ulsteinvik

Medi 3 er en av Norges største frittstående medisinske sentre. Vi gir mulighet til å velge i et bredt utvalg av medisinske tjenester og har kvalitet i alle ledd

Storgata 1353915 Porsgrunn

- BEVEGELSESFRIHET- BALANSE- VITALITET

Nedre Eikervei 123045 Drammen

Kajakk og Fritid AS ønsker alle velkommen til vår nye kajakk butikk i Drammen! Vi er nå Skandinavias største kajakkbutikk og Europas nest største. Siden oppstart i 2005 har vi flyttet 3 ganger, og vi har nå bygget vår drømmebutikk kun 10 meter fra vannet slik at testing av kajakker er enkelt, og vi har også innendørs basseng for enkel testing av stabilitet. Vi selger kajakker til hele landet og setter opp egne transporter ukentlig til de største byene i Norge.

Grønørveien 247300 Orkanger

Vi er til sammen 12 fysioterapeuter og osteopater som er lokalisert sammen i Grønørveien 24 på Orkanger. Firmaet har eksistert siden 1980, da under navnet Orkanger Fysikalske Institutt og ble etablert av Nils Høeg og Trond Selven. Siden da har vi vokst i et noe ujevnt tempo, og dekker i dag hele Orkdal kommune samt noen pasienter fra nabokommuner.

Kronprinsens gate 50251 Oslo

Fremme helse, samt forebygge og behandle ulike plager.

Fekjan 291394 Nesbru

Sportsmaster er en spesialforretning og leverer alt av treningsapparater direkte fra fabrikk uten fordyrende mellomledd. Vi har et bredt og godt utvalg av treningsutstyr til hjemmetrening, bedrifter og treningssentre til svært gunstige priser. Sportsmaster startet sin virksomhet høsten 2003 og er i dag et solid firma i stadig vekst med 23 ansatte

Anders Wigens veg 67024 Trondheim

Samtlige av våre fysioterapeuter har driftsavtale med Trondheim Kommune og refusjonsrett hos HELFO.

Munkedamsveien 200250 Oslo

Norges proffeste brettsjappe siden 1978. Surfebrett, Snowboard, Skateboard, vannsport, Windsurfing, Wingfoil, Kite, hydrofoil, indoboard, alt du trenger for et liv i perfekt balanse. Vi er Seasport Import As

Furumoveien 653360 Geithus

Vil du ha det gøy? Vi har sklie med tidtaking, stupebrett, flyteleker og volleyball i vannet.Vil du trene? Vi har alltid reserverte svømmebaner.Vil du bare slappe av? Vi har boblebad, badstue og solarium, god atmosfære og hyggelige omgivelser.

Østbyveien 223132 Husøysund

Velkommen til Vestfold Golf & Padel hall! Her tilbyr vi golfhall med range,putting og simulatorer. Er du mer glad i Padeltennis? Da har vi to padelbaner du er velkomemn til å prøve ut. Vi ses!:)

Solheimsgaten 9b5058 Bergen

Barnas Fysioterapisenter ble etablert i Bergen i 1998som et fysioterapisenter for barn 0-18 år. I 2008 ble Stiftelsen Barnas Fysioterapisenter etablert og stiftelsen driver Barnas Fysioterapisenter og Turbo. Fra 2017 åpnet vi for intensiv habilitering av barn 0-18 år med medfødte og ervervede skader. Dette er et tverrfaglig habiliteringstilbud. Det er gode parkeringsmuligheter rett utenfor, og Bybanen har stopp like i nærheten.