Se på kart
Ole Vigs gate 432315 Hamar

Din spesialist på gulvsliping i Hamar og alt annet innen parkett- og bordgulv.

Storgata 484307 Sandnes

MAST GULV er en komplett leverandør av gulvtjenester. Med lang og variert erfaring innen gulvservice, er vi en allsidig og trygg partner for ditt prosjekt. Vi har spesialisert oss på gulv i betong og epoxy. Vi flytesparkler alle rom, størrelsen betyr ingenting. Kontakt oss for å avtale befaring.

Leinskogen 72360 Rudshøgda

Mjøs-Produkter AS er din totalleverandør på flytende gulvløsninger. Vi utfører sliping, pigging, fresing, flytsparkling og epoxy belegging av betonggulv. Vi er også eksperter på injeksjon i betong. Våre kunder er alt fra privatkunden med et lite bad på 8 m2 til proffkunden med et kjøpesenter på 20.000 m2. Vi har egen pumpebil for avretting av gulv. Dette gjør oss meget fleksible! Vi selger også produkter fra vårt lager til alle kunder.

Sjøfartsgata 117714 Steinkjer

"Malerfirma Schei & Brandtzæg AS med god erfaring og solid kompetanse er vi i stand til å tilby våre kunder unike og gode løsninger. Vi dekker de aller fleste områder innen malerfaget. Som bedrift er vi opptatt av å ivareta dine behov som kunde, samt utvikle oss selv som selskap. Vi jobber målrettet for å være best på det vi driver med, hvor vi møter enhver utfordring med en positiv holdning."

Schleppegrells gate 70556 Oslo

De fleste oppdrag vi utfører er for våre faste forbindelser i kommune/stat, borettslag/sameier, byggmestere/entreprenører, bedrifter, institusjoner, foreninger og private, men vi ønsker alltid kontakt med nye kunder.Vi er femte generasjons malermestere!

Strandveien 199161 Burfjord

Materialhandelen Burfjord AS er en byggevarehandel i Burfjord. Vi er medlem i Byggtorget og Systemhus, og som forhandler kan vi tilby hus og hytter.Vi selger og leverer varer innenfor trelast, rør og bygg. I tillegg selger vi gjennom vår butikk hvitevarer, fiske- og annet fritidsutstyr til privatpersoner. Vi leier også ut utstyr som våre kunder trenger i forbindelse med sine bygge- og oppussingsprosjekter.

Fogd Lindholms veg 96009 Ålesund

X-Ponert AS har spesialisert seg på Betongsliping, Epoxy og flytende gulvsystemer, kjerneboring og betongsaging.Innen Betongsliping har vi våre egne gulvsystemer både for nye og gamle gulv.Vi leverer til industri og privat markedet

Apalveien 41900 Fetsund

Nærmere 40 års erfaring med komplett innredning inkl. systeminnredning som himlinger, glassvegger, kjøkken, garderober, flis m.m.

Totlandsvegen 25224 Nesttun

Hos Mestergulv finner du et imponerende showroom i Bergen med produkter for alle formål og prisklasser. Vi betjener både privatkunder og profesjonelle aktører, og er spesielt gode på tepper. Besøk vår side for ideer og inspirasjon til ditt neste gulvprosjekt.

Beverveien 171914 Ytre Enebakk

Totalleverandør av flytende gulvløsninger. Vi har over 17 års erfaring i bransjen. Vi tar på oss jobber i hele Viken og tilbyr gulvavretting til alle typer underlag. Hos oss har du en Totalleverandør av flytende gulvløsninger. Ta kontakt for en hyggelig prat eller en gratis befaring.

Stensåsveien 924846 Arendal

5 (1)

Er du på utkikk etter førsteklasses byggetjenester? Vårt team, ledet av Qorban Merzaei, som har omfattende erfaring i byggebransjen, står klare til å bistå deg. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert bygging av naturmurer, grunnmurer, flislegging, betongarbeid, peisinstallasjoner, legging av beleggstein, pussarbeid og mer.

Jernbaneveien 308012 Bodø

AcryliCon skal være en ledende selger, rådgiver og installatør av markedets beste industri gulvbelegg. AcryliCon skal i markedet bli betraktet som en kunnskapsrik samarbeidspartner som baserer sin vekst på kvalitet, fornøyde kunder og deres bekymringsfrihet.

Bregnevegen 164056 Tananger

Vi sliper og behandler alle typer tregulv, trapper og kjøkkenbenker, helt støvfritt!

Øgardshøgda 3142332 Åsvang

Gulvsliping og etterbehandling.

Hortensveien 2163157 Barkåker

SG Teknikk AS er din pålitelige partner for alle typer gulvbehov. Vi har en dyp forståelse og bred erfaring i faget, og spesialkompetanse innen epoxy, avretting, parkett og sliping av både tre og betonggulv. Vi jobber med både private og industrielle kunder, og tilpasser så klart våre tjenester etter dine behov. La oss forbedre dine rom med våre førsteklasses gulvtjenester.

Gravdalsveien 35165 Laksevåg

Gulvlegger Vest AS er ett håndverksfirma som utfører gulvleggerarbeider for entreprenører, kommuner, privatkunder og offentlig sektor. Vi påtar oss alle typer jobber innenfor faget. Vi leverer og monterer alt i gulvbelegg som vinylbelegg, linoelum og tepper. Videre så utfører vi også avretting/sparkling av fall på våtrom og flytsparkling til tørrom.Kom gjerne innom for en hyggelig gulvprat og for å se på gulvprøver i vårt showroom. Her har vi mye forskjellig i både gulvbelegg og teppe.

Indre Lunde 976783 Stryn

Velkommen til BSL Bygg! Vi er eit byggefirma oppretta i 1989 med 5 tilsette. Vi har i tilegg ein butikk der vi sel flis og er forhandler av Mapei produkt. Dagleg leiar har fagbrev, teknisk fagskule og sentral godkjenning. Ring oss gjerne for et uforpliktende pristilbud på telefon: 900 24 823