Se på kart

vogntog 

treff 32 bedrifter i dette området

Vesterålen Bil AS

Vesterålsgata 418400 Sortland
logo

Vi er merkeverksted og bilforhandler av Nissan, Suzuki, Isuzu og BYD. Vi er Fiat og Meca verksted og utfører alt av arbeid på bobiler/biler. Vi utfører garantiarbeid på bobiler bygget på Fiat chassis. Vi har også Cary Bilglass og Hertz Bilutleie.

Haugland Transport AS

Svartadalen 55412 Stord
logo

Vi har bred kompetanse og lang erfaring med både timearbeid og store og små oppdrag. Vi ønsker å gi våre kunder et bredt tilbud av tjenester og fremstår som en fleksibel og pålitelig samarbeidspartner innen kraning, tippkjøring, maskintransport og spesialoppdrag, for private og bedrifter.

Naustdal Transport AS

Øyane 146770 Nordfjordeid
logo

Firmaet har over 80 års erfaring med transport! Naustdal har vore kjent for termo transport sidan oppstarten av denne type transport. Naustdal var i si tid ein av dei første som frakta fisk ut av Norge. Naustdal Tranport AS har sjåførar som har jobba med dette i mange år, og den erfaring dei har med denne type gods er verdifull for kundane våre.

Rogne Aut Trafikkskule AS

(5)

Storevågen 736020 Ålesund
logo

Rogne Aut. Trafikkskule AS er størst på føreropplæring i tunge og lette klasser i Ålesund og omegn. Vi gir også opplæring i yrkessjåførdirektiv og andre transportrelaterte kurs. Skolen er også tilrettelagt for rullestolbrukere, og driver opplæring for bevegelseshemmet der kandidaten er henvist fra leger, sykehus, nevrohjem, hjelpemiddelsentralen osv.

Padøy Transport AS

Liavegen 85132 Nyborg
logo

Ledende transportør på Vestlandet innen kranbiler.

Ice Drift AS

Sikterigata 68622 Mo I Rana
logo

Trenger du et løft i hverdagen? Ta kontakt med oss i Ice Drift! Vi har Helgelands største kranbil som løfter 1600 kg på 31 meter, og en moderne maskinpark.

Østfold Transport Service AS

Rosenborgveien 21630 Gamle Fredrikstad
logo

Østfold Transport Service ble etablert allerede i 1989 av dagens eier. Da som et personlig foretak, endret i 2002 til A/S.Østfold Transport Service eller ØTS som vi bruker i det daglige, har både små og store lastebiler med skap og løftelem.Vi har også egen budbilavdeling kalt ØTS Budbiler Østfold der vi påtar oss alt fra utkjøring av småpakker til distribusjon og hasteturer. Vi har også 24-timers service.

Frank Steensen Transportforretning AS

Klinkerveien 88006 Bodø
logo

Vi utfører de fleste transporttyper som tank, bulk, lette kranoppdrag og stykkgods.

Fineide Transport AS

Nordsjøvegen 278642 Finneidfjord
logo

Fineide Transport tar i hovedsak oppdrag mellom Trondheim og Bodø men transporterer ellers gods også innenfor Norge, Skandinavia for øvrig og om ønskelig ut i Europa. Bedriftens lokaler ligger sentralt til på Helgeland. Det er stor aktivitet på det 400 kvadratmeter store lagerlokalet som ligger 25 km sør for Mo i Rana, og 70 km nord for Mosjøen.

A.Overvåg AS

Furudalsveien 199050 Storsteinnes
logo

YSK-Etterutdanning i Balsfjord

Solveig Såkvitne Trafikkskole

Kvassnesvegen 375914 Isdalstø
logo

Solveig's trafikkskole er en del av aktiv trafikkopplæring. Aktiv trafikkopplæring er et samarbeid mellom 5 trafikkskoler i Nordhordland og Bergensområdet. Vi tilbyr opplæring for vanlig bil klasse B førerkort samt opplæring for bil med henger, moped, traktor og mer. Vi kan også tilby veiledningstimer til deg som vil oppdatere dine kunnskaper og kjøreferdigheter, samt kursing for bedrifter i defensiv og økonomisk kjøring.

Jetpak Norge AS

Fridtjof Nansens veg 2060 Gardermoen

A Hønsen Sjåførskole AS

Vestvollveien 30B2019 Skedsmokorset

Bussbygg AS

Industriveien 91461 Lørenskog

Terje Tandberg Transport AS

Roseveien 13360 Geithus

Haugsdal Transport AS

Hylkjeflaten 405109 Hylkje

Nortransport AS avd Trysil

Vestsidevegen 552420 Trysil

Aktiv Trafikkskole

Wilhelm Dalls vei 406511 Kristiansund N

Tenden Thor Transport A/S

Visnesvegen 156783 Stryn

Tomren Transport AS

Fjordvegen 5066393 Tomrefjord

Grønnevik Transport AS

Finnåsvegen 4735437 Finnås

Frank Steensen Transportforretning AS

Klinkerveien 88006 Bodø

Skude Transport & Spedisjon AS

Fotvegen 24250 Kopervik

Nortransport AS

Mårvegen 42211 Kongsvinger

Oslo Transportservice SA

(1)

Kristoffer Robins vei 2B0978 Oslo